top of page

...

Små marengsbunner

Små marengsbunner

Små marengsbunner du kan bruke til å lage små pavlovaer med, eller servere som andre typer desserter.

 

Små marengsbunner, ofte brukt som base for mini-pavlovaer, er enkle å lage og gir en sprø utside med en myk og seig kjerne. Disse porsjonsstørrelsene er perfekte for individuelle desserter og kan toppes med et bredt utvalg av kremer og friske bær.

 

Form små sirkler på bakepapir og stek ved lav temperatur til de er sprø utenpå. Når de er avkjølt, toppes de med pisket krem, vaniljekrem eller annen ønsket fylling, og pyntes med sesongens bær som jordbær, bringebær eller blåbær.

 

Disse delikate dessertene er ikke bare en fryd for smaksløkene, men også en visuell glede på ethvert dessertbord!

(4.9/5)

90 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.

 

Tilsett hvitvinseddik og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.

 

Finn frem et bakebrett med bakepapir. Lag små marengstopper med en spiseskje eller sprøytepose. Lag de litt flate så det er lettere å legge på krem og pynt.

 

Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek bunnene i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page