top of page

...

Skagenrøre

Skagenrøre

Skagenrøre med sikkaviar som er norges svar på løyrom. Lag deg et nydelig smørbrød med denne skagerøren oppå!

 

Skagenrøre, også kjent som skagensalat, er en klassisk skandinavisk delikatesse som kombinerer saftige reker med en kremet dressing, ofte tilsatt krepsehaler og rogn for ekstra luksus.

 

Denne smakfulle blandingen i denne oppskriften gir en rik og fyldig konsistens. En skvett eller to med sitronsaft tilfører en frisk syrlighet som løfter smaken ytterligere.

 

Skagenrøre er allsidig og kan serveres på ristet brød som en forrett, som pålegg på smørbrød, eller som en del av et koldtbord. Den enkle tilberedningen og de delikate smakene har gjort skagenrøre til en favoritt i mange hjem, spesielt i sommermånedene når lette og friske retter står høyt i kurs!

(4.7/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pill rekene og sett kaldt.

 

Finhakk sjalottløk, dill og gressløk. Bland sammen med rømme, majones, revet sitronskall og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.

 

Vend inn rekene og sikkaviar og server på for eksempel surdeigsbrød, rugbrød eller som fingermat i krustader.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page