top of page

...

Slik gjør du

Pill rekene og sett kaldt.

 

Finhakk sjalottløk, dill og gressløk. Bland sammen med rømme, majones, revet sitronskall og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.

 

Vend inn rekene og sikkaviar og server på for eksempel surdeigsbrød, rugbrød eller som fingermat i krustader.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Skagenrøre

Skagenrøre

Skagenrøre med sikkaviar som er norges svar på løyrom. Lag et nydelig smørbrød, server den som tapas eller på kjeks.

(4.9/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page