top of page

...

Sjysaus

Sjysaus

Sjysaus er en enkel, men smakfull saus som løfter ethvert måltid. Den lages på kraft, som gir en rik og fyldig smak, og jevnes lett med maisenna for en silkemyk konsistens.

 

Med bare noen få ingredienser og fem minutters tilberedningstid, er dette den perfekte sausen til både kjøtt, kylling og vilt. En klassiker som gir ekstra dybde til middagen!

(4.7/5)

5 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Rør maisenna ut i kaldt vann.

 

Kok opp kraften og spe på med maisenna blandingen.

 

La sausen småkoke i 5 minutter og smak til med salt og pepper.

 

Rett før servering tilsetter du smør og rører inn.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page