...
Kutt sjokolade i biter og ha over i en skål. Smelt smør og hell over sjokoladen, rør til all sjokoladen har smeltet og løst seg opp med smøret.
Visp sammen egg og sukker og vend sammen med sjokoladeblandingen, sikt i hvetemel og vend forsiktig sammen til en glatt røre.
Forden røren i smurte fondantformer.
Stek i 6-8 minutter på 190 grader.
Server med for eksempel hjemmelaget vaniljesaus og friske bær.
Tips! Noen airfryere er raskere enn andre, der kan steketiden være så lav som 4 minutter, så test gjerne med 1 fondant først.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Sjokoladefondant i airfryer
Sjokoladefondant i airfryer er den perfekte desserten for sjokoladeelskere som ønsker noe enkelt, raskt og uimotståelig. Med en myk og flytende kjerne er denne klassiske desserten en garantert suksess. Airfryeren gjør det enkelt å oppnå perfekt stekeresultat hver gang, og du slipper å bruke ovnen. Server med hjemmelaget vaniljesaus og friske bær for en dessert som virkelig imponerer!
(4.8/5)
20 minutter