top of page

...

Sjokoladefondant i airfryer

Sjokoladefondant i airfryer

Sjokoladefondant i airfryer er den perfekte desserten for sjokoladeelskere som ønsker noe enkelt, raskt og uimotståelig. Sjokoladefondant er enkelt å lage i seg selv, men her får du en mye kortere steketid, hvis du skulle ha hastverk!

 

Med en myk og flytende kjerne er denne klassiske desserten en garantert suksess. Airfryeren gjør det også enkelt å oppnå perfekt stekeresultat hver gang, og du slipper å bruke ovnen.

 

Server med hjemmelaget vaniljesaus og friske bær for en dessert som virkelig imponerer!

(4.6/5)

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt sjokolade i biter og ha over i en skål. Smelt smør og hell over sjokoladen, rør til all sjokoladen har smeltet og løst seg opp med smøret.

 

Visp sammen egg og sukker og vend sammen med sjokoladeblandingen, sikt i hvetemel og vend forsiktig sammen til en glatt røre.

 

Forden røren i smurte fondantformer.

 

Stek i 6-8 minutter på 190 grader.

 

Server med for eksempel hjemmelaget vaniljesaus og friske bær.

 

Tips! Noen airfryere er raskere enn andre, der kan steketiden være så lav som 4 minutter, så test gjerne med 1 fondant først.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page