top of page

...

Kutt sjokolade i biter og ha over i en skål. Smelt smør og hell over sjokoladen, rør til all sjokoladen har smeltet og løst seg opp med smøret.

 

Visp sammen egg og sukker og vend sammen med sjokoladeblandingen, sikt i hvetemel og vend forsiktig sammen til en glatt røre.

 

Forden røren i smurte fondantformer.

 

Stek i 6-8 minutter på 190 grader.

 

Server med for eksempel hjemmelaget vaniljesaus og friske bær.

 

Tips! Noen airfryere er raskere enn andre, der kan steketiden være så lav som 4 minutter, så test gjerne med 1 fondant først.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Cosori Turbo Blaze

Med 6 liters kapasitet og jevn varmefordeling tilbereder den mat 46% raskere enn andre airfryere, uten behov for å riste eller snu. Justerbar temperatur opp til 230°C gjør den allsidig for alt fra baking til fritering, samtidig som den bruker 40% mindre energi.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Sjokoladefondant i airfryer

Sjokoladefondant i airfryer

Sjokoladefondant i airfryer er den perfekte desserten for sjokoladeelskere som ønsker noe enkelt, raskt og uimotståelig. Med en myk og flytende kjerne er denne klassiske desserten en garantert suksess. Airfryeren gjør det enkelt å oppnå perfekt stekeresultat hver gang, og du slipper å bruke ovnen. Server med hjemmelaget vaniljesaus og friske bær for en dessert som virkelig imponerer!

(4.8/5)

20 minutter

Lagre
bottom of page