top of page

...

Kutt sjokolade i biter og ha over i en skål. Smelt smør og hell over sjokoladen, rør til all sjokoladen har smeltet og løst seg opp med smøret.

 

Visp sammen egg og sukker og vend sammen med sjokoladeblandingen, sikt i hvetemel og vend forsiktig sammen til en glatt røre.

 

Forden røren i smurte fondantformer.

 

Stek i 8-10 minutter på 190 grader.

 

Server med for eksempel hjemmelaget vaniljesaus og friske bær.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Sjokoladefondant

Sjokoladefondant

Sjokoladefondant er en tidløs klassiker som aldri slår feil. Med sin perfekte kombinasjon av en myk kake og en flytende sjokoladekjerne, er dette en dessert som begeistrer både store og små. Den er enkel å lage, klar på 20 minutter, og er like imponerende til festlige anledninger som til en koselig kveld hjemme. Server sjokoladefondanten med hjemmelaget vaniljesaus og friske bær for en elegant og uimotståelig avslutning på måltidet!

(4.8/5)

20 minutter

Lagre
bottom of page