...
Kutt sjokolade i biter og ha over i en skål. Smelt smør og hell over sjokoladen, rør til all sjokoladen har smeltet og løst seg opp med smøret.
Visp sammen egg og sukker og vend sammen med sjokoladeblandingen, sikt i hvetemel og vend forsiktig sammen til en glatt røre.
Forden røren i smurte fondantformer.
Stek i 8-10 minutter på 190 grader.
Server med for eksempel hjemmelaget vaniljesaus og friske bær.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Sjokoladefondant
Sjokoladefondant er en tidløs klassiker som aldri slår feil. Med sin perfekte kombinasjon av en myk kake og en flytende sjokoladekjerne, er dette en dessert som begeistrer både store og små. Den er enkel å lage, klar på 20 minutter, og er like imponerende til festlige anledninger som til en koselig kveld hjemme. Server sjokoladefondanten med hjemmelaget vaniljesaus og friske bær for en elegant og uimotståelig avslutning på måltidet!
(4.8/5)
20 minutter