top of page

...

Sjokoladefondant

Sjokoladefondant

Sjokoladefondant er en tidløs klassiker som aldri slår feil. Dette er veldig mange sin favoritt når de skal velge dessert ute på restaurant, og det er også naturligvis en dessert mange restauranter kan tilby! Med sin perfekte kombinasjon av en myk kake og en flytende sjokoladekjerne, er dette en dessert som begeistrer både store og små. Den ser proff ut, og det beste da, er at den går raskt å lage.

 

Sjokoladefondant er mye enklere enn du kanskje tror å lage fra bunnen av - klar på 20 minutter, og er like imponerende til festlige anledninger som til en koselig kveld hjemme.

 

Server sjokoladefondanten med hjemmelaget vaniljesaus og friske bær for en elegant og uimotståelig avslutning på måltidet! Eventuelt med en klassisk bringebærsaus til. Kos deg!

Ikke nok ratings ennå

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt sjokolade i biter og ha over i en skål. Smelt smør og hell over sjokoladen, rør til all sjokoladen har smeltet og løst seg opp med smøret.

 

Visp sammen egg og sukker og vend sammen med sjokoladeblandingen, sikt i hvetemel og vend forsiktig sammen til en glatt røre.

 

Forden røren i smurte fondantformer.

 

Stek i 8-10 minutter på 190 grader.

 

Server med for eksempel hjemmelaget vaniljesaus og friske bær.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page