top of page

...

Sjokolade marengsbunn

Sjokolade marengsbunn

Marengsbunn med sjokolade! Denne kan du bruke i ulike kaker som for eksempel pavlova, og toppe med for eksempel vaniljekrem.

 

En sjokolade-marengsbunn er en herlig vri på den tradisjonelle marengsen, hvor kakao tilsettes for å gi en rik sjokoladesmak.

 

Denne sprø og luftige bunnen er perfekt som base for kaker som pavlova, og kan toppes med vaniljekrem, pisket krem eller friske bær for en balansert smaksopplevelse. For å lage bunnen piskes eggehviter stive før sukker gradvis tilsettes. Deretter vendes kakao og maisenna forsiktig inn.

 

Denne sjokolade-marengsbunnen gir et deilig fundament for kreative dessertvarianter som vil imponere gjestene dine!

Ikke nok ratings ennå

90 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.

 

Tilsett hvitvinseddik, kakao og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.

 

Finn frem et bakebrett med bakepapir. Ha marengsen over på bakebrettet og form en sirkel på ca. 22 cm.

 

Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek kaken i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page