top of page

...

Sitronfromasj

Sitronfromasj

Sitronfromasj er friskt, søtt og syrlig. Noe av det beste som finnes. En perfekt dessert for å avslutte et litt tungt måltid.

 

Sitronfromasj er en klassisk dessert som kombinerer friskheten fra sitron med en lett og luftig konsistens. Denne delikate fromasjen er laget ved å blande pisket krem, eggedosis og sitronsaft, ofte stabilisert med gelatin for å oppnå den perfekte teksturen. Resultatet er en balansert smak av sødme og syrlighet som smelter på tungen.

 

Sitronfromasj passer utmerket som avslutning på et måltid, spesielt når man ønsker noe lett og forfriskende. Den kan serveres alene eller med friske bær for en ekstra dimensjon av smak og farge. Enten det er til hverdags eller fest, vil sitronfromasj garantert imponere gjestene dine!

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Klem ut vannet.

 

Kok opp sitronsaft og legg i gelatinplatene, rør godt til de er helt oppløste.

 

Tilsett sitronskall og sukker og rør godt. Kjøl ned og rør inn yoghurt.

 

Pisk egg til eggedosis og fløte til krem. Bland alt sammen forsiktig og fordel massen i glass eller serveringsskåler.

 

Sett kaldt i minst 3 timer til fromasjen har stivnet.

 

Tips: Server med litt pisket krem på toppen

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page