top of page

...

Slik gjør du

Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Klem ut vannet.

 

Kok opp sitronsaft og legg i gelatinplatene, rør godt til de er helt oppløste.

 

Tilsett sitronskall og sukker og rør godt. Kjøl ned og rør inn yoghurt.

 

Pisk egg til eggedosis og fløte til krem. Bland alt sammen forsiktig og fordel massen i glass eller serveringsskåler.

 

Sett kaldt i minst 3 timer til fromasjen har stivnet.

 

Tips: Server med litt pisket krem på toppen

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Sitronfromasj

Sitronfromasj

Sitronfromasj er friskt, søtt og syrlig. Noe av det beste som finnes. En perfekt dessert for å avslutte et litt tungt måltid.

(4.8/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page