
...

Sitronfromasj
Sitronfromasj er friskt, søtt og syrlig. Noe av det beste som finnes. En perfekt dessert for å avslutte et litt tungt måltid.
Sitronfromasj er en klassisk dessert som kombinerer friskheten fra sitron med en lett og luftig konsistens. Denne delikate fromasjen er laget ved å blande pisket krem, eggedosis og sitronsaft, ofte stabilisert med gelatin for å oppnå den perfekte teksturen. Resultatet er en balansert smak av sødme og syrlighet som smelter på tungen.
Sitronfromasj passer utmerket som avslutning på et måltid, spesielt når man ønsker noe lett og forfriskende. Den kan serveres alene eller med friske bær for en ekstra dimensjon av smak og farge. Enten det er til hverdags eller fest, vil sitronfromasj garantert imponere gjestene dine!
(5/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Klem ut vannet.
Kok opp sitronsaft og legg i gelatinplatene, rør godt til de er helt oppløste.
Tilsett sitronskall og sukker og rør godt. Kjøl ned og rør inn yoghurt.
Pisk egg til eggedosis og fløte til krem. Bland alt sammen forsiktig og fordel massen i glass eller serveringsskåler.
Sett kaldt i minst 3 timer til fromasjen har stivnet.
Tips: Server med litt pisket krem på toppen
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
