top of page

...

Sitrondessert

Sitrondessert

En frisk og smakfull sitrondessert! Servert i skallet av sitronen blir denne garantert populær av både gjestene og barna.

 

Sitrondesserter er kjent for sin friske og syrlige smak, som gir en perfekt avslutning på et måltid. En populær variant er sitronfromasj, en luftig og lett dessert laget med sitronsaft, gelatin og pisket krem. Denne kombinasjonen gir en balansert sødme og syrlighet som faller i smak hos mange.

 

Uansett hvilken variant du velger, vil en sitrondessert tilføre en frisk og syrlig avslutning på måltidet, som både er forfriskende og tilfredsstillende!

(3/5)

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

2 stk sitron

1.5 dl fløte

3 stk gelatin, plate

125 g sukker

1 ts vaniljeekstrakt


porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Legg gelatinplatene i kaldt vann til de er bløte.

 

Del sitronene i to og skrap ut innholdet. Klem saften ut og ha over i en kjele. Kok opp.

 

Tilsett sukker, gelatinplater, fløte og vaniljeekstrakt, og gi et kjapt oppkok.

 

Kjøl ned blandingen og hell over i sitronskallet. Sett kaldt i minst 3 timer til de stivner.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page