top of page

...

Slik gjør du

Bland hvetemel, bakepulver og vaniljesukker i en bolle. Smuldre inn smøret med fingertuppene til blandingen ligner grov sand.

 

Tilsett sukker og egg, og elt deigen lett sammen med hendene til den blir jevn og smidig. Pakk deigen inn i plastfolie og la den hvile kaldt i minst 30 minutter for enklere utforming.

 

Form deigen til en lang pølse og skjær den i jevne biter. Rull hver bit til en kule og trykk dem lett ned på et bakebrett kledd med bakepapir. Denne oppskriften gir ca. 30 småkaker.

 

Pisk eggehviten lett og pensle over kakene. Dryss hakkede mandler på toppen for ekstra smak og tekstur.

 

Stek kakene midt i ovnen på 200 grader i ca. 10 minutter, eller til de er lett gylne. Avkjøl dem på rist før servering eller oppbevaring i en tett boks.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Serinakaker

Serinakaker

Serinakaker er en klassiker blant de syv slagene og kjent for sin enkle tilberedning og deilige smak. Disse sprø småkakene med et hint av vanilje og et dryss av hakkede mandler er perfekte til kaffen eller som en del av julebaksten. Med sin korte steketid og enkle fremgangsmåte er de ideelle for travle førjulsdager.

(4.6/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page