top of page

...

Slik gjør du

Bland hvetemel og smør sammen til en smuldrete konsistens. Tilsett deretter de malte mandlene, egget og sukkeret. Arbeid deigen godt sammen med hendene til den blir jevn og smidig.

 

Smør sandkakeformene grundig for å unngå at kakene setter seg fast. Dryss gjerne litt semulegryn i formene for lettere uttaking.

 

Press deigen forsiktig og jevnt ut i formene. Sørg for at laget er tynt og jevnt fordelt – dette kan ta litt tid, men resultatet er verdt innsatsen.

 

Plasser formene på et bakebrett og stek midt i ovnen på 175 grader i 10–15 minutter, eller til kakene er lett gyldne. La dem avkjøles på rist før du forsiktig løsner kakene fra formene. Klar til servering eller fylling med noe godt!

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Sandkaker

Sandkaker

Sandkaker er en klassiker i julebaksten og en tradisjon som skaper gode minner på kjøkkenet. De sprø, delikate kakene er perfekte som de er, men blir ekstra spennende når du fyller dem med noe godt. Fra vaniljekrem til lemoncurd eller multekrem – her er det bare fantasien som setter grenser. Denne oppskriften gir deg tynne, sprø sandkaker som smaker himmelsk og er perfekte til både kaffekosen og dessertbordet i julen.

(4.9/5)

60 minutter

Lagre
bottom of page