
...

Salsa verde
Salsa verde er en klassisk mesikansk saus som brukes til taco og fiskeretter. Et friskt og spicy tilbehør som gir utrolig mye god smak. Prøv den på grillet hvit fisk!
Tomatillos kan være vanskelig å få tak i, så man kan bruke grønne tomater istedenfor om man finner det.
Dette er en frisk og aromatisk saus som setter prikken over i-en på mange retter. Den lages vanligvis med tomatillos eller grønne tomater, som gir en syrlig og livlig smak. Denne sausen er perfekt til taco, grillmat eller som en smakfull dip til chips og grønnsaker.
Med chili, hvitløk og fersk koriander, får salsa verde et krydret kick som kan justeres etter egen smak. Enten du serverer den som tilbehør til et måltid eller bruker den som en saus til ditt favorittprotein, vil denne salsaen tilføre en herlig friskhet og smak!
Ikke nok ratings ennå
20 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Rens tomatillosene for blader og stilk, og del i 4.
Grovhakk løken og chilien. Her skal frøene med, men fjern dem om man ønsker en roligere variant.
Skrell hvitløken, og mos den lett med en gaffel eller bredsiden av en kniv.
Legg råvarene i en kjele og dekk med vann til en cm over ingrediensene. Ha i salt.
Kok opp vannet og la koke i 12-15 minutter til tomatene og chilien er helt møre.
Når de er ferdig kokt, spar på en desiliter av kokevannet og sett til side.
Sil av vannet og legg i en blender eller en beholder til stavmikser.
Kjør sammen alt til en homogen masse.
Juster med kokevannet for å oppnå en relativt tynn og rennende konsistens.
La det avkjøle seg.
Smak til med salt om nødvendig.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
