top of page

...

Rens tomatillosene for blader og stilk, og del i 4.

 

Grovhakk løken og chilien. Her skal frøene med, men fjern dem om man ønsker en roligere variant.

 

Skrell hvitløken, og mos den lett  med en gaffel eller bredsiden av en kniv.

 

Legg råvarene i en kjele og dekk med vann til en cm over ingrediensene. Ha i salt.

 

Kok opp vannet og la koke i 12-15 minutter til tomatene og chilien er helt møre.

 

Når de er ferdig kokt, spar på en desiliter av kokevannet og sett til side.

 

Sil av vannet og legg i en blender eller en beholder til stavmikser.

 

Kjør sammen alt til en homogen masse.

 

Juster med kokevannet for å oppnå en relativt tynn og rennende konsistens.

 

La det avkjøle seg.

 

Smak til med salt om nødvendig.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Salsa verde

Salsa verde

Salsa verde er en klassisk mesikansk saus som brukes til taco og fiskeretter. Et friskt og spicy tilbehør som gir utrolig mye god smak. Prøv den på grillet hvit fisk!

Tomatillos kan være vanskelig å få tak i, så man kan bruke grønne tomater istedenfor om man finner det.

(5/5)

20 minutter

Lagre
bottom of page