
...

Salat Nicoise
Salat Nicoise – en frisk og fargerik fransk klassiker!
Salat Nicoise er en elegant og mettende salat full av smak og tekstur – perfekt som en lett middag eller en luksuriøs lunsj. Med smilende egg, møre poteter, sprø grønnsaker, aspargesbønner og skiver av raskt stekt tunfisk, får du en balansert og næringsrik rett med middelhavsvibber. En frisk vinaigrette med dijonsennep og hvitløk binder alt sammen.
Dette er salaten som både ser imponerende ut og smaker fantastisk!
(5/5)
20 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kok potetene møre og avkjøl.
Kok eggene i 6-8 minutter til de er smilende.
Blancher aspargesbønnene.
Kutt opp grønnsakene.
Bland sammen olivenolje, hvitvinseddik, dijonsennep, finhakket hvitløk og sukker.
Stek tunfisken i 20 sekunder på hver side i en varm stekepanne med litt olje. Kutt i skiver.
Sett sammen salaten og server.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
