top of page

...

Salat Nicoise

Salat Nicoise

Salat Nicoise – en frisk og fargerik fransk klassiker!

 

Salat Nicoise er en elegant og mettende salat full av smak og tekstur – perfekt som en lett middag eller en luksuriøs lunsj. Med smilende egg, møre poteter, sprø grønnsaker, aspargesbønner og skiver av raskt stekt tunfisk, får du en balansert og næringsrik rett med middelhavsvibber. En frisk vinaigrette med dijonsennep og hvitløk binder alt sammen.

 

Dette er salaten som både ser imponerende ut og smaker fantastisk!

(5/5)

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kok potetene møre og avkjøl.

 

Kok eggene i 6-8 minutter til de er smilende.

 

Blancher aspargesbønnene.

 

Kutt opp grønnsakene.

 

Bland sammen olivenolje, hvitvinseddik, dijonsennep, finhakket hvitløk og sukker.

 

Stek tunfisken i 20 sekunder på hver side i en varm stekepanne med litt olje. Kutt i skiver.

 

Sett sammen salaten og server.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page