top of page

...

Bland alle ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.

 

Fjern stenen på ferskenen og kutt i biter. Kutt tomatene i biter og ha over i en bolle. Vend sammen med dressingen og topp med gresskarkjerner.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Salat med fersken og tomat

Salat med fersken og tomat

En frisk og god salat som passer til det aller meste. Den er fyldig og god, og fungerer som tilbehør alene uten ris eller poteter om man ønsker et lett måltid!

(5/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page