...
Slik gjør du
Smuldre fersk gjær i en bakebolle. Smelt smør og bland sammen med melk, varm opp blandingen til 37 grader og hell over gjæren. Ha i egg og rør til alt gjær er oppløst.
Ha så i de tørre ingrediensene og elt godt for hånd eller med maskin i 10-15 minutter.
Dekk til bakebollen med plast og la deigen heve til dobbel størrelse, dette tar ca. 40 minutter.
Del deigen i ca. 24 like store deler og form til boller. Finn frem bakebrett og ha på bakepapir. Legg 9 boller på hvert brett. La de etterheve i 30 minutter.
Pensle med egg eller melk og stek på 220 grader i 10-12 minutter. Avkjøl på rist.
Bland sammen melis og vann. Dypp bollene i glasuren mens de enda er varme og server.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Saftige boller med glasur
Saftige og luftige hveteboller dyppet i melisglasur rett etter steking.
(4.8/5)
120 minutter