
...

Rødløkskompott
Rødløkskompott er perfekt som tilbehør til hamburgere og grove pølser, men også til stek og andre type søndagsmiddager som viltkjøtt, and og gåsestek. Tilbehøret har lang holdbarhet om man oppbevarer det på sterile glass med tett lokk.
Kompotten er også god til ostefatet. Man kan også bytte ut balsamicoeddik med for eksempel sherryeddik eller rødvinseddik. Lag gjerne en stor porsjon og gi det bort som gave til en matinteressert venn, eller planlegg flere middager frem i tid der dette tilbehøret kan spille en birolle i smaksbildet!
Ikke nok ratings ennå
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Skjær løken i tynne skiver.
Fres løken noen minutter i smør i en vid kjele, den skal bli helt myk men ikke få noe særlig brunfarge.
Ha over sukker og tilsett eddiken.
La løken småkoke til væsken har fordampet og kompotten har blitt myk og tjukk.
Det er mye sukker i denne, så det er viktig å røre godt med jevne mellomrom så det ikke svir seg, og det er bedre å bruke lang tid på lav varme enn å ha for høy varme.
Smak til med salt og pepper og ha kompotten over på sterile glass.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
