top of page

...

Rød pizzasaus

Rød pizzasaus

En klassisk rød pizzasaus er selve grunnsteinen i mange pizzaoppskrifter. Denne varianten er enkel å lage, men gir likevel en fyldig og balansert smak. De søte tomatene kokes sammen med løk og hvitløk som gir dybde, mens litt sukker runder av syrligheten. Resultatet er en silkemyk saus som passer til alle typer pizza – enten du går for en tradisjonell margherita eller mer spennende kombinasjoner med kjøtt, ost og grønnsaker.

(4.9/5)

10 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Finhakk sjalottløk og hvitløk. Surr løken i litt olje i en kjele til den er myk og blank, tilsett hvitløk og la det surre videre et lite minutt.

 

Ha i de hermetiske tomatene og sukkeret. La sausen småkoke i 15–20 minutter til den tykner og får en rund smak.

 

Smak til med salt og pepper.

 

Avkjøl og bruk sausen direkte på pizzabunnen før du legger på ønsket topping.

 

Tips: På Foodie.no finner du mange gode oppskrifter på både pizzadeig og spennende toppinger.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

Oppskriftsbilde - Lignende oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

Oppskriftsbilde - Populært nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Kunsten å lage den perfekte pizzaen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
bottom of page