
...

Rød pizzasaus
En klassisk rød pizzasaus er selve grunnsteinen i mange pizzaoppskrifter. Denne varianten er enkel å lage, men gir likevel en fyldig og balansert smak. De søte tomatene kokes sammen med løk og hvitløk som gir dybde, mens litt sukker runder av syrligheten. Resultatet er en silkemyk saus som passer til alle typer pizza – enten du går for en tradisjonell margherita eller mer spennende kombinasjoner med kjøtt, ost og grønnsaker.
(4.9/5)
10 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Finhakk sjalottløk og hvitløk. Surr løken i litt olje i en kjele til den er myk og blank, tilsett hvitløk og la det surre videre et lite minutt.
Ha i de hermetiske tomatene og sukkeret. La sausen småkoke i 15–20 minutter til den tykner og får en rund smak.
Smak til med salt og pepper.
Avkjøl og bruk sausen direkte på pizzabunnen før du legger på ønsket topping.
Tips: På Foodie.no finner du mange gode oppskrifter på både pizzadeig og spennende toppinger.
Slik gjør du


ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato



