
...

Roastbiff med fries og trøffelaioli
Nystekt roastbiff servert med sprø fries og trøffelaioli med bakt hvitløk! Perfekt til helgekosen.
Roastbiff med fries og trøffelaioli er en utsøkt kombinasjon som løfter den tradisjonelle roastbiffen til nye høyder.
Ved å krydre kjøttet godt med salt og pepper, brune det i en varm stekepanne med solsikkeolje og smør, og deretter steke det i ovnen på 120 grader til en kjernetemperatur på 60 grader, oppnår du en saftig og smakfull roastbiff.
Serveres sammen med sprø, hjemmelagde fries og en fyldig trøffelaioli laget med bakt hvitløk, gir dette måltidet en luksuriøs opplevelse som passer perfekt til enten helg eller andre festligheter!
(5/5)
60 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Krydre kjøttet godt med salt og pepper på alle sider. Varm opp en stekepanne til høy varme. Ha i solsikkeolje og smør. Brun kjøttet på alle sider og legg det over på et bakebrett. Stek roastbiffen i ovnen på 120 grader til du får en kjernetemperatur på 60 grader. Beregn ca. 1 time steketid per kilo kjøtt.
Skrell potetene og kutt dem i tynne staver. Ha dem over i en skål med kaldt vann og la de ligge noen minutter før du tørker dem godt. Varm opp solsikkeoljen til 160 grader, friter til potetene er gylne, friter halvparten per gang så oljen ikke blir for kald. Varm opp oljen til 180 grader og friter igjen til potetene er sprø, renn av oljen og dryss over salt.
Ha solsikkeolje i en smal beholder som passer til stavmikser. Tilsett eggeplomme, dijonsennep, trøffelolje og bakt hvitløk. Plasser stavmikseren på bunnen av beholderen, start stavmikseren og løft den sakte oppover til du får en fyldig aioli. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
