top of page

...

Roastbiff i airfryer

Roastbiff i airfryer

Lag saftig og mør roastbiff på en enkel måte med airfryeren. Denne oppskriften gir deg perfekt stekt roastbiff med en gyllen stekeskorpe og en jevn, rosa kjerne – hver gang. Enkelt og raskt. Perfekt til både søndagsmiddagen og spesielle anledninger.

 

Å tilberede roastbiff i en airfryer er en moderne og effektiv metode som gir et saftig og mørt resultat med en jevn, rosa kjerne. Denne teknikken kombinerer tradisjonell smak med moderne teknologi, noe som gjør det enkelt å oppnå perfekt stekt kjøtt hver gang. Ved å bruke en airfryer reduseres steketiden betydelig, samtidig som du får en herlig stekeskorpe uten behov for ekstra fett.

 

Denne oppskriften guider deg gjennom trinnene for å lage en smakfull roastbiff i airfryeren, ideell for både hverdagsmiddager og spesielle anledninger. Server den varm som hovedrett eller kald som pålegg – uansett vil den imponere med sin smak og tekstur.


TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den HER.

Ikke nok ratings ennå

60 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Riv toppen av posen til Airfryer Kryddermiks og tilsett solsikkeolje direkte i posen, rør lett med en skje.

 

Gni marinaden godt inn i kjøttet. Dersom du ønsker enda bedre smak kan du gjøre dette 2 timer før steking.

 

Legg kjøttet i airfryeren og stek først i 15 minutter på 200 grader. Skru ned temperaturen til 100 grader og stek videre i 50-60 minutter.

 

For perfekt resultat, sjekk kjernetemperaturen med termometer: Kjøttet skal ha en kjernetemperatur på 55 grader i midten. Temperaturen vil fortsette å øke 1-3 grader etter steking, og da er roastbiffen perfekt rosa.

 

Du kan servere roastbiffen kald som pålegg eller varm som en middagsrett. Hvis roastbiffen skal brukes som pålegg er det viktig at den kjøles helt ned til kjøleskapstemperatur før den kuttes opp.


TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den HER.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page