top of page

...

Slik gjør du

Riv toppen av posen til Airfryer Kryddermiks og tilsett solsikkeolje direkte i posen, rør lett med en skje.

 

Gni marinaden godt inn i kjøttet. Dersom du ønsker enda bedre smak kan du gjøre dette 2 timer før steking.

 

Legg kjøttet i airfryeren og stek først i 15 minutter på 200 grader. Skru ned temperaturen til 100 grader og stek videre i 50-60 minutter.

 

For perfekt resultat, sjekk kjernetemperaturen med termometer: Kjøttet skal ha en kjernetemperatur på 55 grader i midten. Temperaturen vil fortsette å øke 1-3 grader etter steking, og da er roastbiffen perfekt rosa.

 

Du kan servere roastbiffen kald som pålegg eller varm som en middagsrett. Hvis roastbiffen skal brukes som pålegg er det viktig at den kjøles helt ned til kjøleskapstemperatur før den kuttes opp.


TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den her.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Roastbiff i airfryer

Roastbiff i airfryer

Lag saftig og mør roastbiff på en enkel måte med airfryeren. Denne oppskriften gir deg perfekt stekt roastbiff med en gyllen stekeskorpe og en jevn, rosa kjerne – hver gang. Enkelt og raskt. Perfekt til både søndagsmiddagen og spesielle anledninger.


TIPS! Bruk gjerne Airfryer Kryddermiks som er spesialmalt for airfryer, du finner den her.

(4.7/5)

60 minutter

Lagre
bottom of page