top of page

...

Slik gjør du

Krydre kjøttet godt med salt og pepper på alle sider.

Varm opp en stekepanne til høy varme. Ha i solsikkeolje og smør.

 

Brun kjøttet på alle sider og legg det over på et bakebrett.

 

Stek roastbiffen i ovnen på 120 grader til du får en kjernetemperatur på 60 grader. Beregn ca. 1 time steketid per kilo kjøtt.

 

La roastbiffen avkjøles helt i kjøleskap før du kutter den så tynt som mulig.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Roastbiff

Roastbiff

Hjemmelaget roastbiff smaker utrolig godt og er veldig lett å lage. Bruk et godt kjøttstykke så får du et godt resultat!

(5/5)

60 minutter

Lagre
bottom of page