
...

Roastbiff
Hjemmelaget roastbiff smaker utrolig godt og er veldig lett å lage. Bruk et godt kjøttstykke så får du et godt resultat!
(5/5)
60 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Krydre kjøttet godt med salt og pepper på alle sider.
Varm opp en stekepanne til høy varme. Ha i solsikkeolje og smør.
Brun kjøttet på alle sider og legg det over på et bakebrett.
Stek roastbiffen i ovnen på 120 grader til du får en kjernetemperatur på 60 grader. Beregn ca. 1 time steketid per kilo kjøtt.
La roastbiffen avkjøles helt i kjøleskap før du kutter den så tynt som mulig.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
