top of page

...

Pisk fløten sammen med sukker til en luftig og stiv krem. Del vaniljestangen på langs, skrap ut frøene, og rør dem forsiktig inn i kremen for en fyldig og aromatisk smak. Vend inn den avkjølte risgrøten til blandingen er jevn og kremet. Server med en søt og fruktig saus som jordbær-, bringebær- eller kirsebærsaus for en perfekt avslutning på måltidet.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Riskrem med vanilje

Riskrem med vanilje

Riskrem er en av julens mest populære desserter, og med ekte vanilje løftes smaken til nye høyder. Den silkemyke kremen med vaniljens delikate aroma kombineres med mild risgrøt og serveres med en fruktig saus som jordbær, bringebær eller kirsebær. En perfekt avslutning på julemiddagen som både er enkel å lage og uimotståelig å spise!

(4.6/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page