...
Pisk fløten sammen med sukker til en luftig og stiv krem. Del vaniljestangen på langs, skrap ut frøene, og rør dem forsiktig inn i kremen for en fyldig og aromatisk smak. Vend inn den avkjølte risgrøten til blandingen er jevn og kremet. Server med en søt og fruktig saus som jordbær-, bringebær- eller kirsebærsaus for en perfekt avslutning på måltidet.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Riskrem med vanilje
Riskrem er en av julens mest populære desserter, og med ekte vanilje løftes smaken til nye høyder. Den silkemyke kremen med vaniljens delikate aroma kombineres med mild risgrøt og serveres med en fruktig saus som jordbær, bringebær eller kirsebær. En perfekt avslutning på julemiddagen som både er enkel å lage og uimotståelig å spise!
(4.6/5)
15 minutter