top of page

...

Riskrem med mandel

Riskrem med mandel

Riskrem med mandel er en spennende variant av den tradisjonelle desserten som gir ekstra dybde og smak. Den kremete blandingen får et delikat hint av mandelessens og en deilig crunch fra hakkede mandler. Med en søt bærsaus som jordbær, bringebær eller kirsebær for å komplettere denne harmoniske avslutningen på julemiddagen blir det helt perfekt. Denne er for deg som vil gi riskremen en personlig og smakfull vri!

 

Den luftige og kremete desserten kombinerer avkjølt risgrøt med lett pisket krem for en silkemyk konsistens og mild, deilig smak. Servert med en søt og syrlig rødsaus av bringebær eller kirsebær, blir hver skje en perfekt balanse av kremet og frisk.

 

Enten du lager riskrem til julefeiringen eller bare ønsker en nostalgisk godbit, er denne desserten både enkel å lage og uimotståelig god.

Ikke nok ratings ennå

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pisk fløten og sukkeret til en luftig og stiv krem. Tilsett mandelessensen og rør forsiktig inn for en delikat nøtteaktig aroma. Vend inn den avkjølte risgrøten sammen med hakkede mandler, og bland til alt er jevnt fordelt. Server med en søt og fruktig saus som jordbær-, bringebær- eller kirsebærsaus for en smakfull avslutning.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page