top of page

...

Pisk fløten og sukkeret til en luftig og stiv krem. Tilsett mandelessensen og rør forsiktig inn for en delikat nøtteaktig aroma. Vend inn den avkjølte risgrøten sammen med hakkede mandler, og bland til alt er jevnt fordelt. Server med en søt og fruktig saus som jordbær-, bringebær- eller kirsebærsaus for en smakfull avslutning.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Riskrem med mandel

Riskrem med mandel

Riskrem med mandel er en spennende variant av den tradisjonelle desserten som gir ekstra dybde og smak. Den kremete blandingen får et delikat hint av mandelessens og en deilig crunch fra hakkede mandler. Server med en søt bærsaus som jordbær, bringebær eller kirsebær for å komplettere denne harmoniske avslutningen på julemiddagen. Perfekt for deg som vil gi riskremen en personlig og smakfull vri!

(4.8/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page