
...

Riskrem
Riskrem er en klassisk og enkel dessert som hører hjemme på de fleste julebord. Den kombinerer silkemyk krem med mild risgrøt for en herlig balansert smak. Server den med en søt bærsaus, som jordbær, bringebær eller kirsebær, for å gi desserten et friskt og festlig løft. Perfekt som avslutning på julemiddagen!
Riskrem er også like deilig året rundt! Laget av luftig pisket krem og avkjølt risgrøt, får denne desserten en silkemyk konsistens og en mild, søt smak.
Den serveres ofte med en fyldig rødsaus laget av bringebær eller kirsebær, som gir en frisk kontrast til den kremete riskremen. Tradisjonen tro skjuler man en hel mandel i desserten, og den heldige finneren vinner gjerne en liten premie.
Riskrem er enkel å lage, kan forberedes i god tid, og er alltid en favoritt på dessertbordet – perfekt for store og små som elsker en tidløs, norsk klassiker!
Ikke nok ratings ennå
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Pisk fløten sammen med sukker til en luftig og stiv krem. Vend forsiktig inn den avkjølte risgrøten til blandingen blir jevn og kremet. Server med en søt saus som jordbær-, bringebær- eller kirsebærsaus for en frisk og smakfull avslutning.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
