...
Pisk fløten sammen med sukker til en luftig og stiv krem. Vend forsiktig inn den avkjølte risgrøten til blandingen blir jevn og kremet. Server med en søt saus som jordbær-, bringebær- eller kirsebærsaus for en frisk og smakfull avslutning.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Riskrem
Riskrem er en klassisk og enkel dessert som hører hjemme på de fleste julebord. Den kombinerer silkemyk krem med mild risgrøt for en herlig balansert smak. Server den med en søt bærsaus, som jordbær, bringebær eller kirsebær, for å gi desserten et friskt og festlig løft. Perfekt som avslutning på julemiddagen!
(4.7/5)
15 minutter