top of page

...

Riskrem

Riskrem

Riskrem er en klassisk og enkel dessert som hører hjemme på de fleste julebord. Den kombinerer silkemyk krem med mild risgrøt for en herlig balansert smak. Server den med en søt bærsaus, som jordbær, bringebær eller kirsebær, for å gi desserten et friskt og festlig løft. Perfekt som avslutning på julemiddagen!

 

Riskrem er også like deilig året rundt! Laget av luftig pisket krem og avkjølt risgrøt, får denne desserten en silkemyk konsistens og en mild, søt smak.

 

Den serveres ofte med en fyldig rødsaus laget av bringebær eller kirsebær, som gir en frisk kontrast til den kremete riskremen. Tradisjonen tro skjuler man en hel mandel i desserten, og den heldige finneren vinner gjerne en liten premie.

 

Riskrem er enkel å lage, kan forberedes i god tid, og er alltid en favoritt på dessertbordet – perfekt for store og små som elsker en tidløs, norsk klassiker!

Ikke nok ratings ennå

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pisk fløten sammen med sukker til en luftig og stiv krem. Vend forsiktig inn den avkjølte risgrøten til blandingen blir jevn og kremet. Server med en søt saus som jordbær-, bringebær- eller kirsebærsaus for en frisk og smakfull avslutning.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page