
...

Risgrøt i ovn
Gjør risgrøt til en lek med denne ovnsbakte varianten! Perfekt for deg som ønsker deilig, kremet risgrøt uten å stå ved komfyren og røre konstant. Med noen få ingredienser og minimalt med innsats lager ovnen magien for deg. Dette er den ultimate måten å nyte en tradisjonell favoritt på – med tid til å gjøre andre ting mens grøten godgjør seg.
Denne metoden gir jevn varmefordeling og en silkemyk konsistens, samtidig som du slipper å bekymre deg for at grøten svir seg i bunnen av kjelen. Oppskriften er enkel, og resultatet blir en klassisk risgrøt som passer både til koselige helgefrokoster og tradisjonelle høytider. Server med sukker, kanel og et smørøye for den autentiske smaken, eller prøv med friske bær og nøtter for en spennende vri.
Perfekt for store og små som elsker en god, hjemmelaget grøt!
Ikke nok ratings ennå
90 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Sånn lager du risgrøt i ovnen, helt enkelt og uten røring.
Ha risgryn, smør, salt og melk i en ildfast form.
Stek i stekeovnen på 175 grader i 1,5 time.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
