top of page

...

Risgrøt i ovn

Risgrøt i ovn

Gjør risgrøt til en lek med denne ovnsbakte varianten! Perfekt for deg som ønsker deilig, kremet risgrøt uten å stå ved komfyren og røre. Med noen få ingredienser og minimalt med innsats lager ovnen magien for deg. Dette er den ultimate måten å nyte en tradisjonell favoritt på – med tid til å gjøre andre ting mens grøten godgjør seg.

(4.7/5)

90 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Sånn lager du risgrøt i ovnen, helt enkelt og uten røring.

 

Ha risgryn, smør, salt og melk i en ildfast form.

 

Stek i stekeovnen på 175 grader i 1,5 time.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page