top of page

...

Risgrøt i ovn
Gjør risgrøt til en lek med denne ovnsbakte varianten! Perfekt for deg som ønsker deilig, kremet risgrøt uten å stå ved komfyren og røre. Med noen få ingredienser og minimalt med innsats lager ovnen magien for deg. Dette er den ultimate måten å nyte en tradisjonell favoritt på – med tid til å gjøre andre ting mens grøten godgjør seg.
(4.7/5)
90 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Sånn lager du risgrøt i ovnen, helt enkelt og uten røring.
Ha risgryn, smør, salt og melk i en ildfast form.
Stek i stekeovnen på 175 grader i 1,5 time.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

bottom of page