top of page

...

Risgrøt i ovn

Risgrøt i ovn

Gjør risgrøt til en lek med denne ovnsbakte varianten! Perfekt for deg som ønsker deilig, kremet risgrøt uten å stå ved komfyren og røre konstant. Med noen få ingredienser og minimalt med innsats lager ovnen magien for deg. Dette er den ultimate måten å nyte en tradisjonell favoritt på – med tid til å gjøre andre ting mens grøten godgjør seg.

 

Denne metoden gir jevn varmefordeling og en silkemyk konsistens, samtidig som du slipper å bekymre deg for at grøten svir seg i bunnen av kjelen. Oppskriften er enkel, og resultatet blir en klassisk risgrøt som passer både til koselige helgefrokoster og tradisjonelle høytider. Server med sukker, kanel og et smørøye for den autentiske smaken, eller prøv med friske bær og nøtter for en spennende vri.

 

Perfekt for store og små som elsker en god, hjemmelaget grøt!

Ikke nok ratings ennå

90 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Sånn lager du risgrøt i ovnen, helt enkelt og uten røring.

 

Ha risgryn, smør, salt og melk i en ildfast form.

 

Stek i stekeovnen på 175 grader i 1,5 time.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page