...
Slik gjør du
Ha risgryn og vann i en kjele, kok opp og la det småkoke i 10 minutter.
Spe på med melk og kok videre til grøten er passe tykk. Rør av og til.
Smak til med salt og server med for eksempel smør, sukker og kanel.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Risgrøt
Risgrøt er en tidløs favoritt som skaper varme og hygge, enten det er til frokost, middag, eller som en søt kosestund. Denne enkle oppskriften gir deg en fyldig, kremet grøt som smaker like godt alene som med tradisjonelle toppinger som smør, sukker og kanel.
Perfekt for kalde dager eller når du bare vil ha noe hjemmekoselig og godt. Slik lager du den klassiske risgrøten – steg for steg!
(4.6/5)
45 minutter