top of page

...

Slik gjør du

Ha risgryn og vann i en kjele, kok opp og la det småkoke i 10 minutter.

 

Spe på med melk og kok videre til grøten er passe tykk. Rør av og til.

 

Smak til med salt og server med for eksempel smør, sukker og kanel.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Risgrøt

Risgrøt

Risgrøt er en tidløs favoritt som skaper varme og hygge, enten det er til frokost, middag, eller som en søt kosestund. Denne enkle oppskriften gir deg en fyldig, kremet grøt som smaker like godt alene som med tradisjonelle toppinger som smør, sukker og kanel.

 

Perfekt for kalde dager eller når du bare vil ha noe hjemmekoselig og godt. Slik lager du den klassiske risgrøten – steg for steg!

(4.6/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page