top of page

...

Risgrøt

Risgrøt

Risgrøt er en tidløs favoritt som skaper varme og hygge, enten det er til frokost, middag, eller som en søt kosestund. Den forbindes gjerne med juletider, men denne kan du like gjerne kose deg med som lunsj på en helt vanlig lørdag formiddag!

 

Denne enkle oppskriften gir deg en fyldig, kremet grøt som smaker like godt alene som med tradisjonelle toppinger som smør, sukker og kanel.

 

Perfekt for kalde dager eller når du bare vil ha noe hjemmekoselig og godt. Slik lager du den klassiske risgrøten – steg for steg!

Ikke nok ratings ennå

45 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Ha risgryn og vann i en kjele, kok opp og la det småkoke i 10 minutter.

 

Spe på med melk og kok videre til grøten er passe tykk. Rør av og til.

 

Smak til med salt og server med for eksempel smør, sukker og kanel.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page