top of page

...

Risboller med hvit sjokolade

Risboller med hvit sjokolade

En søtere og lysere vri på den klassiske julefavoritten! Risboller med hvit sjokolade har en mild og kremet smak som passer perfekt for deg som liker det litt mer delikat. Den hvite sjokoladen gir en silkemyk tekstur og en lett karamellisert sødme som balanseres av den sprø puffede risen.

 

De er enkle å lage, krever ingen steking, og blir raskt en ny favoritt på kakebordet – både til jul og ellers i året. Pynt gjerne med litt revet hvit sjokolade, frysetørkede bringebær eller et lett dryss kokos for en ekstra elegant finish.

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

250 g delfiafett

200 g sjokolade, hvit

2 stk egg

1.5 dl sukker

100 g puffet ris


porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Smelt delfiafett i en kjele på lav varme. Ta kjelen av varmen og ha i sjokolade kuttet i biter. La stå noen minutter til sjokoladen har smeltet, og rør til en jevn blanding. Avkjøl til romtemperatur.

 

Pisk egg og sukker til lys og luftig eggedosis. Rør inn sjokoladeblandingen. Vend inn puffet ris med en slikkepott til alt er godt blandet.

 

Bruk to skjeer til å lage boller og legg dem på bakepapir. Avkjøl helt og oppbevar i kjøleskapet.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Kunsten å lage den perfekte pizzaen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
bottom of page