
...

Risboller med hvit sjokolade
En søtere og lysere vri på den klassiske julefavoritten! Risboller med hvit sjokolade har en mild og kremet smak som passer perfekt for deg som liker det litt mer delikat. Den hvite sjokoladen gir en silkemyk tekstur og en lett karamellisert sødme som balanseres av den sprø puffede risen.
De er enkle å lage, krever ingen steking, og blir raskt en ny favoritt på kakebordet – både til jul og ellers i året. Pynt gjerne med litt revet hvit sjokolade, frysetørkede bringebær eller et lett dryss kokos for en ekstra elegant finish.
(5/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Smelt delfiafett i en kjele på lav varme. Ta kjelen av varmen og ha i sjokolade kuttet i biter. La stå noen minutter til sjokoladen har smeltet, og rør til en jevn blanding. Avkjøl til romtemperatur.
Pisk egg og sukker til lys og luftig eggedosis. Rør inn sjokoladeblandingen. Vend inn puffet ris med en slikkepott til alt er godt blandet.
Bruk to skjeer til å lage boller og legg dem på bakepapir. Avkjøl helt og oppbevar i kjøleskapet.
Slik gjør du


ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato



