top of page

...

Risboller

Risboller

Risboller er en av de mest populære småkakene til jul – raske å lage, uten steking, og elsket av både store og små. Denne klassiske oppskriften gir sprø og smakfulle risboller med mørk sjokolade, et hint av kaffe og den karakteristiske glansen fra delfiafett.

 

Kombinasjonen av luftig eggedosis, rik sjokolade og puffet ris gir en perfekt balanse mellom sødme og crunch. Risbollene holder seg godt i kjøleskapet og er perfekte å lage i god tid før jul, eller som en enkel søtbit når du vil ha noe raskt og godt.

(4.7/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Smelt delfiafett i en kjele på lav varme. Ta kjelen av varmen og ha i sjokolade kuttet i biter. La stå noen minutter til sjokoladen har smeltet, og rør til en jevn blanding. Avkjøl til romtemperatur.

 

Pisk egg og sukker til lys og luftig eggedosis. Rør inn kaffe og sjokoladeblandingen. Vend inn puffet ris med en slikkepott til alt er godt blandet.

 

Bruk to skjeer til å lage boller og legg dem på bakepapir. Avkjøl helt og oppbevar i kjøleskapet.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

Oppskriftsbilde - Lignende oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

Oppskriftsbilde - Populært nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Kunsten å lage den perfekte pizzaen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
bottom of page