
...

Risboller
Risboller er en av de mest populære småkakene til jul – raske å lage, uten steking, og elsket av både store og små. Denne klassiske oppskriften gir sprø og smakfulle risboller med mørk sjokolade, et hint av kaffe og den karakteristiske glansen fra delfiafett.
Kombinasjonen av luftig eggedosis, rik sjokolade og puffet ris gir en perfekt balanse mellom sødme og crunch. Risbollene holder seg godt i kjøleskapet og er perfekte å lage i god tid før jul, eller som en enkel søtbit når du vil ha noe raskt og godt.
(4.7/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Smelt delfiafett i en kjele på lav varme. Ta kjelen av varmen og ha i sjokolade kuttet i biter. La stå noen minutter til sjokoladen har smeltet, og rør til en jevn blanding. Avkjøl til romtemperatur.
Pisk egg og sukker til lys og luftig eggedosis. Rør inn kaffe og sjokoladeblandingen. Vend inn puffet ris med en slikkepott til alt er godt blandet.
Bruk to skjeer til å lage boller og legg dem på bakepapir. Avkjøl helt og oppbevar i kjøleskapet.
Slik gjør du


ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato



