top of page

...

Slik gjør du

Pasta

Ha alle ingrediensene i kjøkkenmaskinen. Bruk en eltekrok og elt deigen sammen i minst 5 minutter på lav hastighet.

 

Pakk deigen i plast og sett den i kjøleskapet i minst 30 minutter før du bruker den.

 

Kjevle pastadeigen flat, enten med en pastarulle eller kjevle, ca. 1 mm tykk.

 

Fyll

Kok spinaten i lettsaltet vann i 30 sekunder til den får en klar grønn farge. Ta spinaten opp og avkjøl den i iskaldt vann. Press ut all væske fra spinaten, finhakk den, og bland den sammen med resten av ingrediensene til fyllet i en bolle. Sett bollen i kjøleskapet til du skal bruke fyllet til ravioliene.

 

Saus

Brun smøret lett i en kjele. Tilsett salvie, pinjekjerner og finhakket hvitløk og la det surre uten å bli brunt i et par minutter.

 

Montering

Del pastaplaten i to like store deler med en kniv. Bruk en teskje til å legge små porsjoner med fyll på den andre delen. Pass på å plassere fyllet jevnt, med like stor avstand mellom porsjonene og fra kantene. Pensle lett med egg rundt fyllet og legg pastaplaten uten fyll forsiktig over.

 

Bruk pekefinger og langfinger på begge hender til å legge et lett trykk over hver porsjon fyll. Trykk deretter ned pastaen rundt hver fyllporsjon for å sikre at pastaplatene fester seg godt sammen uten luftlommer. Bruk baksiden av en stor kremtip til å forme pastaen rundt fyllet, slik at ravioliene får en jevn form. Bruk en utstikker til å skjære ut ravioliene.

 

Kok dem i en stor kjele med lettsaltet vann i omtrent 4 minutter, til de er al dente.

 

Topp med brunet salviesmør, revet parmesan og server.

 

Tips! Server med en enkel salat med ruccola til!

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Ravioli med brunet salviesmør

Ravioli med brunet salviesmør

Salvie er ikke den mest brukte urten, men det er et veldig smakfult krydder! Denne klassiske raviolien med ricotta/spinatfyll og brunet salviesmør er noe av det beste fra Italia, og du finner den på italienske restauranter over hele verden!

(4.9/5)

60 minutter

Lagre
bottom of page