
...

Rask frikassé med kylling lårfilet
Denne raske versjonen av klassikeren kyllingfrikassé lager du på kun 60 minutter! En smakfull og sunn middag.
Frikassé er en klassisk, kremet gryterett som kombinerer mørt kjøtt med smakfulle grønnsaker i en fyldig saus. Denne raske versjonen med kyllinglårfilet gir deg all den gode smaken på kortere tid, perfekt for travle hverdager. Kyllinglårfilet er saftig og smakfull, og når den småkokes sammen med gulrøtter, purre og en silkemyk saus, får du en rett som både er næringsrik og uimotståelig god. Server den med poteter, ris eller godt brød for å få med deg all den deilige sausen.
Frikassé er en tidløs favoritt som garantert vil falle i smak hos både store og små!
(5/5)
60 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
600 g kylling, lårfilet
1 l kraft, kylling
1 stk løk
4 stk gulrot
1 stk purreløk
2 stk persillerot
4 ss smør
4 ss hvetemel
3 dl fløte
friske urter
salt og pepper
porsjoner
Ingredienser
Server sammen med
Kutt kyllingen i biter og ha over i en kjele sammen med kyllingkraften. Kok opp og la småkoke i 30 minutter.
Skrell og kutt grønnsakene i biter.
Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel. Spe på med fløte og kok opp under omrøring.
Ha grønnsakene og den hvite sausen over i kjelen med kylling og rør godt. La alt småkoke i 15-20 minutter til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper og topp med friske urter.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
