top of page

...

Rask frikassé med kylling lårfilet

Rask frikassé med kylling lårfilet

Denne raske versjonen av klassikeren kyllingfrikassé lager du på kun 60 minutter! En smakfull og sunn middag.

 

Frikassé er en klassisk, kremet gryterett som kombinerer mørt kjøtt med smakfulle grønnsaker i en fyldig saus. Denne raske versjonen med kyllinglårfilet gir deg all den gode smaken på kortere tid, perfekt for travle hverdager. Kyllinglårfilet er saftig og smakfull, og når den småkokes sammen med gulrøtter, purre og en silkemyk saus, får du en rett som både er næringsrik og uimotståelig god. Server den med poteter, ris eller godt brød for å få med deg all den deilige sausen.

 

Frikassé er en tidløs favoritt som garantert vil falle i smak hos både store og små!

(5/5)

60 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

600 g kylling, lårfilet

1 l kraft, kylling

1 stk løk

4 stk gulrot

1 stk purreløk

2 stk persillerot

4 ss smør

4 ss hvetemel

3 dl fløte

friske urter

salt og pepper


porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt kyllingen i biter og ha over i en kjele sammen med kyllingkraften. Kok opp og la småkoke i 30 minutter.

 

Skrell og kutt grønnsakene i biter.

 

Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel. Spe på med fløte og kok opp under omrøring.

 

Ha grønnsakene og den hvite sausen over i kjelen med kylling og rør godt. La alt småkoke i 15-20 minutter til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper og topp med friske urter.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page