top of page

...

Rask frikassé med kylling lårfilet

Rask frikassé med kylling lårfilet

Denne raske versjonen av klassikeren kyllingfrikassé lager du på kun 60 minutter! En smakfull og sunn middag.

(4.7/5)

60 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Kutt kyllingen i biter og ha over i en kjele sammen med kyllingkraften. Kok opp og la småkoke i 30 minutter.

 

Skrell og kutt grønnsakene i biter.

 

Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel. Spe på med fløte og kok opp under omrøring.

 

Ha grønnsakene og den hvite sausen over i kjelen med kylling og rør godt. La alt småkoke i 15-20 minutter til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper og topp med friske urter.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page