top of page

...

Slik gjør du

Kutt kyllingen i biter og ha over i en kjele sammen med kyllingkraften. Kok opp og la småkoke i 30 minutter.

 

Skrell og kutt grønnsakene i biter.

 

Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel. Spe på med fløte og kok opp under omrøring.

 

Ha grønnsakene og den hvite sausen over i kjelen med kylling og rør godt. La alt småkoke i 15-20 minutter til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper og topp med friske urter.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Rask frikassé med kylling lårfilet

Rask frikassé med kylling lårfilet

Denne raske versjonen av klassikeren kyllingfrikassé lager du på kun 60 minutter! En smakfull og sunn middag.

(5/5)

60 minutter

Lagre
bottom of page