top of page

...
Skyll rabarbraen og kutt den i skiver.
Del vaniljestangen i to, og skrap ut frøene.
Bland rabarbra, sukker, kanel, vaniljefrø og vann i en kjele og småkokk i ca 30 minutter.
Kjøl ned og servér iskald suppe med jorbær i biter, og sitronmelisse på toppen. En god vaniljeis eller pisket krem hører også til.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato


Rabarbrasuppe med jordbær
Rabarbrasuppe er perfekt på sommeren! Leskende, søt og frisk!
(5/5)
10 minutter
bottom of page