
...

Rabarbra- og jordbærsyltetøy
Rabarbra- og jordbærsyltetøy er en ekte sommerklassiker, søtt, syrlig og full av naturlig smak. Kombinasjonen av rabarbraens friske syrlighet og jordbærenes sødme gir et syltetøy med perfekt balanse, nydelig konsistens og en vakker rødrosa farge.
Oppskriften er enkel og krever bare noen få ingredienser: frukt, sukker og litt sitronsaft. Etter at bærene har trukket i sukkeret og sluppet væske, kokes det hele til en fyldig, smørbar masse med deilig smak. Dette syltetøyet smaker nydelig på nystekt brød, vafler eller scones, og er også fantastisk som fyll i kaker og desserter.
Hjemmelaget syltetøy er en fin måte å forlenge sesongen på, og det gjør seg godt som spiselig gave. Oppbevar glassene kjølig, og nyt smaken av sommer – hele året.
(4.8/5)
35 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Skjær rabarbra og jordbær i biter.
Ha alt i en gryte med sukker og sitronsaft. La stå i 10 minutter så frukten slipper væske.
Kok opp og småkok i 20–30 minutter, rør jevnlig og skum av.
Når syltetøyet tykner, hell det over på varme, rene glass.
Oppbevar kjølig.
Slik gjør du


ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato



