top of page
...
Kok makaroni i rikelig med saltet vann til den er al dente.
Kutt pølsene i biter.
Smelt smør i en kjele, ha i hvetemel og rør sammen. Tilsett melk litt etter litt og visp sammen. Smak til med malt muskatnøtt, salt og pepper.
Ha pølser, makaroni og erter i en ildfast form. Hell over den hvite sausen og topp med revet ost.
Stek i ovnen på 180 grader i 20 minutter.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Pølsegrateng
En skikkelig klassiker! Pølsegrateng er en stor favoritt hos mange familier, den er enkel å lage og smaker godt.
(4.4/5)
45 minutter
bottom of page