top of page

...

Kok makaroni i rikelig med saltet vann til den er al dente.

Kutt pølsene i biter.

 

Smelt smør i en kjele, ha i hvetemel og rør sammen. Tilsett melk litt etter litt og visp sammen. Smak til med malt muskatnøtt, salt og pepper.

 

Ha pølser, makaroni og erter i en ildfast form. Hell over den hvite sausen og topp med revet ost.

 

Stek i ovnen på 180 grader i 20 minutter.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Pølsegrateng

Pølsegrateng

En skikkelig klassiker! Pølsegrateng er en stor favoritt hos mange familier, den er enkel å lage og smaker godt.

(4.4/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page