top of page

...

Pølsegrateng

Pølsegrateng

En skikkelig klassiker! Pølsegrateng er en stor favoritt hos mange familier, den er enkel å lage og smaker godt.

 

Pølsegrateng er en klassisk og komfortabel rett som passer perfekt til en travle hverdager eller når du ønsker noe raskt og smakfullt. Med en fyldig og kremet saus, sammen med saftige pølsebiter og et sprøtt, gyllent lag med ost på toppen, er dette en rett som vil glede både voksne og barn. Pølsegrateng er enkel å tilberede og kan tilpasses med forskjellige typer pølser og grønnsaker etter hva du har tilgjengelig.

 

Den er perfekt for en middag som både er mettende og velsmakende, og kan gjerne serveres med en frisk salat ved siden av!

(5/5)

45 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kok makaroni i rikelig med saltet vann til den er al dente.

Kutt pølsene i biter.

 

Smelt smør i en kjele, ha i hvetemel og rør sammen. Tilsett melk litt etter litt og visp sammen. Smak til med malt muskatnøtt, salt og pepper.

 

Ha pølser, makaroni og erter i en ildfast form. Hell over den hvite sausen og topp med revet ost.

 

Stek i ovnen på 180 grader i 20 minutter.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page