top of page
...
Slik gjør du
Kok makaroni i rikelig med saltet vann til den er al dente.
Kutt pølsene i biter.
Smelt smør i en kjele, ha i hvetemel og rør sammen. Tilsett melk litt etter litt og visp sammen. Smak til med malt muskatnøtt, salt og pepper.
Ha pølser, makaroni og erter i en ildfast form. Hell over den hvite sausen og topp med revet ost.
Stek i ovnen på 180 grader i 20 minutter.
laster...
porsjoner
Ingredienser
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Pølsegrateng
En skikkelig klassiker! Pølsegrateng er en stor favoritt hos mange familier, den er enkel å lage og smaker godt.
(4.9/5)
45 minutter
bottom of page