
...

Plommechutney
Plommechutney er godt til indiske retter, and, ost og grillet svinekjøtt. Et spennende alternativ til mangochutney, og en fin måte å bruke plommene fra hagen på!
Plommechutney er en fantastisk måte å bruke modne plommer på, og gir en herlig balanse mellom søte, syrlige og krydrede smaker. Denne chutneyen er perfekt som tilbehør til både kjøtt- og ostretter, og den kan også brukes som en smakfull dip.
Plommene kokes sammen med krydder som ingefær, kanel og hvitløk, som gir chutneyen en kompleks og rik smak. Enten du serverer den ved siden av grillmat, på et ostefat, eller som en del av en sandwich, vil plommechutneyen garantert tilføre en ekstra dimensjon av smak. Enkel å lage og utrolig allsidig!
Ikke nok ratings ennå
40 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Del plommene i biter, og fjern steinene.
Finhakk løk og hvitløk. Press saften av en halv lime. Riv ingefær på et fint rivjern. Knus fenikkelfrøene lett i en morter eller med en kniv.
Ha alle ingrediensene i en kjele og la det småkoke i 30 minutter eller til den har tyknet ordentlig. Rør om med jevne mellomrom, og pass på at sukkeret ikke brenner seg. Chutneyen skal ha en marmelade-lignende konsistens.
Ha chutneyen over på steriliserte og varme glass med tette lokk.
Tips! Tilsett mer kajennepepper eller chiliflak for mer spice og varme! Man kan også tilsette 1 ts kinesisk “5 spice” istedenfor fenikkelfrø og kanel.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
