top of page

...

Pizza med mortadella og pistasj

Pizza med mortadella og pistasj

Pizza med mortadella og pistasj er en moderne klassiker fra Italia som kombinerer det enkle med det elegante. Den sprø bunnen toppes med en mild crème fraîche-saus, smeltet ost og tynne skiver mortadella. Til slutt gir hakkede pistasjnøtter og frisk ruccula både crunch og friskhet – en perfekt balanse av smaker som løfter pizzakvelden til noe ekstra spesielt.

(4.8/5)

60 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pizzadeig

Ha alle ingrediensene over i en kjøkkenmaskin, bland sammen og la maskinen elte deigen i minst 10 minutter til den er smidig.

Dekk bollen med plastfolie og et håndkle, la deigen heve i ca. 1 time til dobbel størrelse. Del deigen i emner, 1 kg mel gir 3 til 4 pizzabunner. Kjevle eller press deigen ut til tynne bunner.

 

Pizzasaus

Rør sammen crème fraîche og limesaft i en liten bolle. Smak til med salt og pepper.

 

Topping & steking

Smør sausen på bunnen og dryss over revet ost.

 

Stek på 250 grader i 8-10 minutter i stekeovn, eller 2-3 minutter i pizzaovn.

 

Topp med tynne skiver mortadella, hakket pistasj og ruccula.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

Oppskriftsbilde - Lignende oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

Oppskriftsbilde - Populært nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Kunsten å lage den perfekte pizzaen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
bottom of page