
...

Pizza med mortadella og pistasj
Pizza med mortadella og pistasj er en moderne klassiker fra Italia som kombinerer det enkle med det elegante. Den sprø bunnen toppes med en mild crème fraîche-saus, smeltet ost og tynne skiver mortadella. Til slutt gir hakkede pistasjnøtter og frisk ruccula både crunch og friskhet – en perfekt balanse av smaker som løfter pizzakvelden til noe ekstra spesielt.
(4.8/5)
60 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Pizzadeig
Ha alle ingrediensene over i en kjøkkenmaskin, bland sammen og la maskinen elte deigen i minst 10 minutter til den er smidig.
Dekk bollen med plastfolie og et håndkle, la deigen heve i ca. 1 time til dobbel størrelse. Del deigen i emner, 1 kg mel gir 3 til 4 pizzabunner. Kjevle eller press deigen ut til tynne bunner.
Pizzasaus
Rør sammen crème fraîche og limesaft i en liten bolle. Smak til med salt og pepper.
Topping & steking
Smør sausen på bunnen og dryss over revet ost.
Stek på 250 grader i 8-10 minutter i stekeovn, eller 2-3 minutter i pizzaovn.
Topp med tynne skiver mortadella, hakket pistasj og ruccula.
Slik gjør du


ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato



