
...

Pizza Margherita
Pizza Margherita er selve symbolet på italiensk pizzatradisjon – enkel, men full av smak. Den luftige bunnen toppes med en rik tomatsaus, smeltet ost, frisk mozzarella og et dryss parmesan. Til slutt setter basilikumen prikken over i-en og gir pizzaen sin karakteristiske balanse av fylde og friskhet. En tidløs klassiker som aldri går av moten.
(5/5)
60 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Pizzadeig
Ha alle ingrediensene over i en kjøkkenmaskin, bland sammen og la maskinen elte deigen i minst 10 minutter til den er smidig.
Dekk bollen med plastfolie og et håndkle, la deigen heve i ca. 1 time til dobbel størrelse. Del deigen i emner, 1 kg mel gir 3 til 4 pizzabunner. Kjevle eller press deigen ut til tynne bunner.
Pizzasaus
Finhakk sjalottløk og hvitløk. Surr løken i litt olje i en kjele til den er myk og blank, tilsett hvitløk og la det surre videre et lite minutt.
Ha i de hermetiske tomatene og sukkeret. La sausen småkoke i 15–20 minutter til den tykner og får en rund smak. Smak til med salt og pepper.
Topping & steking
Smør sausen på bunnen og dryss over revet ost, revet parmesan og skivet mozzarella.
Stek på 250 grader i 8-10 minutter i stekeovn, eller 2-3 minutter i pizzaovn.
Topp med basilikum.
Slik gjør du


ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato



