top of page

...

Pistasjkrem

Pistasjkrem

Pistasjkrem er en fyldig og smakfull krem med nøtteaktig sødme og silkemyk konsistens – perfekt som fyll i gjærbakst, kaker eller som topping på boller og desserter. Med en base av ristede pistasjnøtter, sukker og vaniljekrem får du en krem som både smaker eksklusivt og er enkel å lage. En luksuriøs favoritt som løfter baksten til nye høyder!

(5/5)

10 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kjør pistasjnøtter, sukker og vaniljesukker til en jevn masse i en foodprosessor.

 

Rør inn vaniljekrem og fløte til en tykk og smørbar krem.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page