top of page

...

Pistasjkrem
Pistasjkrem er en fyldig og smakfull krem med nøtteaktig sødme og silkemyk konsistens – perfekt som fyll i gjærbakst, kaker eller som topping på boller og desserter. Med en base av ristede pistasjnøtter, sukker og vaniljekrem får du en krem som både smaker eksklusivt og er enkel å lage. En luksuriøs favoritt som løfter baksten til nye høyder!
(5/5)
10 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kjør pistasjnøtter, sukker og vaniljesukker til en jevn masse i en foodprosessor.
Rør inn vaniljekrem og fløte til en tykk og smørbar krem.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

bottom of page