top of page

...

Pisket brie med bakte druer

Pisket brie med bakte druer

Pisket brie har en fløyelsmyk konsistens og smaker nydelig, servert med bakte søte druer blir nok dette en favoritt på tapasbordet.

 

Pisket brie med bakte druer er en elegant og smakfull forrett eller smårett som kombinerer det beste av søte og salte smaker. Den kremete brien får en lett og luftig konsistens når den piskes, og den gir en perfekt base for de saftige, bakte druene. Druene får en intens sødme når de er varmet opp, og når de blandes med brien, skaper de en uimotståelig kombinasjon av teksturer og smaker.

 

Denne retten er både enkel å lage og imponerende på bordet, og den passer perfekt som en del av en tapas eller som en smakfull start på et måltid!

Ikke nok ratings ennå

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt de hvite kantene av brien. Del i terninger og ha over i en foodprosessor. Kjør til du får en luftig og glatt krem.

 

Vend sammen druer, balsamico, honning, salt og pepper. Ha over i en ildfast form. Bak på 200 grader i 20 minutter, vend på druene underveis.

 

Anrett den luftige brie kremen toppet med bakte druer.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page