top of page

...

Slik gjør du

Kutt de hvite kantene av brien. Del i terninger og ha over i en foodprosessor. Kjør til du får en luftig og glatt krem.

 

Vend sammen druer, balsamico, honning, salt og pepper. Ha over i en ildfast form. Bak på 200 grader i 20 minutter, vend på druene underveis.

 

Anrett den luftige brie kremen toppet med bakte druer.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Pisket brie med bakte druer

Pisket brie med bakte druer

Pisket brie har en fløyelsmyk konsistens og smaker nydelig, servert med bakte søte druer blir nok dette en favoritt på tapasbordet.

(4.9/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page