top of page
...
Slik gjør du
Kutt de hvite kantene av brien. Del i terninger og ha over i en foodprosessor. Kjør til du får en luftig og glatt krem.
Vend sammen druer, balsamico, honning, salt og pepper. Ha over i en ildfast form. Bak på 200 grader i 20 minutter, vend på druene underveis.
Anrett den luftige brie kremen toppet med bakte druer.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Pisket brie med bakte druer
Pisket brie har en fløyelsmyk konsistens og smaker nydelig, servert med bakte søte druer blir nok dette en favoritt på tapasbordet.
(4.9/5)
30 minutter
bottom of page