
...

Pinsa med røkt laks og capers
Pinsa med røkt laks og kapers – en delikat smakfull nytelse!
Denne pinsaen kombinerer den sprø, varme bunnen med en kremet hvitløk- og urtesaus, toppet med smeltet ost, røkt laks, kapers og frisk ruccula – en enkel, men smakfull rett som passer perfekt til både lunsj og middag. Med sitrusens friskhet og den salte laksen er denne pinsaen en fest for smaksløkene, og den passer like godt til påskefeiring som til en helgekos.
Lett, frisk og full av smaker – en ekte vinner!
Ikke nok ratings ennå
20 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Bland sammen creme fraiche, finhakket hvitløk, finhakkede urter og sitronsaft. Smør et godt lag på pinsabunnen og topp med revet ost.
Stek på 230 grader i ca. 12 minutter til osten har smeltet og blitt gyllen.
Topp pinsaen med røkt laks, kapers og ruccula.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
