top of page

...

Pinsa med røkt laks og capers

Pinsa med røkt laks og capers

Pinsa med røkt laks og kapers – en delikat smakfull nytelse!

 

Denne pinsaen kombinerer den sprø, varme bunnen med en kremet hvitløk- og urtesaus, toppet med smeltet ost, røkt laks, kapers og frisk ruccula – en enkel, men smakfull rett som passer perfekt til både lunsj og middag. Med sitrusens friskhet og den salte laksen er denne pinsaen en fest for smaksløkene, og den passer like godt til påskefeiring som til en helgekos.

 

Lett, frisk og full av smaker – en ekte vinner!

 

Ikke nok ratings ennå

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Bland sammen creme fraiche, finhakket hvitløk, finhakkede urter og sitronsaft. Smør et godt lag på pinsabunnen og topp med revet ost.

 

Stek på 230 grader i ca. 12 minutter til osten har smeltet og blitt gyllen.

 

Topp pinsaen med røkt laks, kapers og ruccula.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page