
...

Pica de gallo
Denne klassiske tomatsalsaen løfter tacoen til nye høyder, og passer til både kjøtt og fisk, eller f.eks på en crostini som en smårett.
Pico de gallo, også kjent som frisk salsa, er en klassisk mexicansk rett som passer perfekt som tilbehør til mange forskjellige måltider. Denne enkle og smakfulle blandingen av tomater, løk, koriander, lime og jalapeño gir en frisk og syrlig smak som hever ethvert måltid. Pico de gallo kan brukes som dip til tortillachips, som topping på tacos, burritos eller fajitas, eller som et smakfullt tilbehør til grillmat.
Den friske smaken og den lette krydringen gjør den til en allsidig og populær rett både til hverdags og på fest. Enkel å lage og full av smak!
Ikke nok ratings ennå
5 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Skrap ut det våte i tomaten, og kutt i små terninger.
Rens jalapeño for frø og kutt i små terninger eller tynne skiver. Ønsker man en spicy variant kan man ta med frøene i mixen.
Skrell løk, del den i to, og kutt i små terninger.
Finhakk koriander.
Bland sammen tomat, jalapeño, løk og koriander. Tilpass mengden løk etter egen smak. Man kan også velge kun rødløk eller kun gul løk.
Press ut saften av limen og bland inn en teskje sukker.
Bland inn halvparten av limesaften, salt og pepper.
Smak på blandingen med en ren teskje og smak til med mer limesaft, salt og pepper om nødvendig.
Om du bruker store tomater, som f.eks plommetomater kan det være en fordel å skrape ut frøene og det våte i tomatene, om ikke kan det være lurt å sile av blandingen før bruk for å unngå for mye vann.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
