top of page

...

Peppernøtter

Peppernøtter

Peppernøtter er en klassiker i julebaksten, kjent for sin rike kryddersmak og sprø konsistens. Disse småkakene er perfekte å bake sammen med barna, og duften som sprer seg i huset er selve essensen av jul. Bonus: Det er helt lov å smake på deigen! Enkle å lage og like morsomme å spise – peppernøtter er et must i førjulstiden.

 

Peppernøtter er en klassisk julesmåkake som fyller huset med en herlig duft av krydder og varme. Denne oppskriften på peppernøtter gir deg små, sprø og aromatiske småkaker som er en perfekt kombinasjon av krydret ingefær, kanel og nellik. De små, runde peppernøttene er en tradisjonell julesnacks som passer utmerket til å serveres som smågodt eller til å gi bort som gaver.

 

Lag dem gjerne i store mengder, da peppernøtter holder seg godt og kan nytes gjennom hele julehøytiden. Perfekt for både store og små!

(5/5)

60 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Visp smør og sukker sammen til en lys og luftig blanding. Tilsett sirup, fløte og krydder – pepper, ingefær, anis og kardemomme – og rør godt til alt er jevnt fordelt. Sikt inn natron og hvetemel, og elt deigen sammen til den blir glatt og smidig.

 

Pakk deigen inn i plastfolie og la den hvile i kjøleskapet over natten. Dette gjør den enklere å jobbe med og lar smakene sette seg.

 

Når deigen er klar, trill den til små kuler og plasser dem med litt avstand på et bakebrett kledd med bakepapir.

 

Stek peppernøttene midt i ovnen på 190 grader i ca. 12 minutter, eller til de er lett gylne. La kakene avkjøles på rist før de legges i kakeboksen. Klar til å nytes!

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page