top of page

...

Slik gjør du

Visp smør og sukker sammen til en lys og luftig blanding. Tilsett sirup, fløte og krydder – pepper, ingefær, anis og kardemomme – og rør godt til alt er jevnt fordelt. Sikt inn natron og hvetemel, og elt deigen sammen til den blir glatt og smidig.

 

Pakk deigen inn i plastfolie og la den hvile i kjøleskapet over natten. Dette gjør den enklere å jobbe med og lar smakene sette seg.

 

Når deigen er klar, trill den til små kuler og plasser dem med litt avstand på et bakebrett kledd med bakepapir.

 

Stek peppernøttene midt i ovnen på 190 grader i ca. 12 minutter, eller til de er lett gylne. La kakene avkjøles på rist før de legges i kakeboksen. Klar til å nytes!

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Peppernøtter

Peppernøtter

Peppernøtter er en klassiker i julebaksten, kjent for sin rike kryddersmak og sprø konsistens. Disse småkakene er perfekte å bake sammen med barna, og duften som sprer seg i huset er selve essensen av jul. Bonus: Det er helt lov å smake på deigen! Enkle å lage og like morsomme å spise – peppernøtter er et must i førjulstiden.

(4.7/5)

60 minutter

Lagre
bottom of page