
...

Pavlova med tropiske frukter
Pavlova toppet med en deilig krem med vaniljesmak, mango, pasjonsfrukt og appelsin.
Pavlova med tropiske frukter er en eksotisk og fargerik dessert som virkelig skiller seg ut. Den sprø marengsbunnen danner en perfekt kontrast til den myke, lette kremtoppen, mens de tropiske fruktene som mango, ananas og kiwi tilfører både farge og en herlig friskhet.
Denne desserten er ikke bare smakfull, men også visuelt imponerende, og er et sikkert valg for å bringe solskinn til bordet. Pavlova med tropiske frukter er ideell til sommerfesten, høytider eller når du vil unne deg en smakfull og tropisk opplevelse.
En dessert som vil sette et smil på alles ansikt!
(4.9/5)
120 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.
Tilsett hvitvinseddik og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.
Finn frem et bakebrett med bakepapir. Ha marengsen over på bakebrettet og form en sirkel på ca. 22 cm.
Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek kaken i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.
Pisk fløte og vaniljesukker til en fyldig krem.
Kutt opp appelsin og mango, del pasjonsfrukten i to og skrap ut innholdet. Pynt pavlovaen med krem, frukt og kokosflak.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
