top of page

...

Pavlova med sjokoladekrem og bringebær

Pavlova med sjokoladekrem og bringebær

Pavlova toppet med en deilig sjokoladekrem, bringebær og pekannøtter.

 

Pavlova med sjokoladekrem og bringebær er en herlig dessert som kombinerer det beste av både søtt og friskt. Den sprø, lette marengsen danner en perfekt base for den silkemyke sjokoladekremen, som gir en fyldig og deilig smak.

 

Bringebærene tilfører en frisk og syrlig kontrast som balanserer ut den rike sjokoladesmaken. Denne pavlovaen er både en fest for øynene og smaksløkene, og passer perfekt til både høytider og som en imponerende avslutning på et middagsselskap.

 

En virkelig uimotståelig dessert for de som elsker kombinasjonen av sjokolade og bær!

Ikke nok ratings ennå

120 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.

 

Tilsett hvitvinseddik og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.

 

Finn frem et bakebrett med bakepapir. Ha marengsen over på bakebrettet og form en sirkel på ca. 22 cm.

 

Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek kaken i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.

 

Pisk fløte, sukker og kakao til en fyldig sjokoladekrem.

 

Pynt pavlovaen med sjokoladekrem, bringebær og pekannøtter.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page