
...

Pavlova med sjokoladekrem og bringebær
Pavlova toppet med en deilig sjokoladekrem, bringebær og pekannøtter.
Pavlova med sjokoladekrem og bringebær er en herlig dessert som kombinerer det beste av både søtt og friskt. Den sprø, lette marengsen danner en perfekt base for den silkemyke sjokoladekremen, som gir en fyldig og deilig smak.
Bringebærene tilfører en frisk og syrlig kontrast som balanserer ut den rike sjokoladesmaken. Denne pavlovaen er både en fest for øynene og smaksløkene, og passer perfekt til både høytider og som en imponerende avslutning på et middagsselskap.
En virkelig uimotståelig dessert for de som elsker kombinasjonen av sjokolade og bær!
Ikke nok ratings ennå
120 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.
Tilsett hvitvinseddik og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.
Finn frem et bakebrett med bakepapir. Ha marengsen over på bakebrettet og form en sirkel på ca. 22 cm.
Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek kaken i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.
Pisk fløte, sukker og kakao til en fyldig sjokoladekrem.
Pynt pavlovaen med sjokoladekrem, bringebær og pekannøtter.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
