
...

Pavlova med hermetiske mandariner
Pavlova toppet med en deilig krem med vaniljesmak og hermetiske mandariner.
Pavlova med hermetiske mandariner er en frisk og smakfull variant av den klassiske pavlovaen. Den sprø marengsen gir en perfekt kontrast til den myke, luftig kremtoppen, mens de hermetiske mandarinene tilfører en søt og saftig smak som virkelig hever retten. Mandarinenes naturlige syrlighet gir en fin balanse mot den søte marengsen, og gjør desserten både lett og forfriskende.
Denne pavlovaen er perfekt for både hverdags og festlige anledninger, og gir en fristende, tropisk twist på en tidløs klassiker. En enkel, men imponerende dessert som garantert vil begeistre gjestene!
(5/5)
120 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.
Tilsett hvitvinseddik og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.
Finn frem et bakebrett med bakepapir. Ha marengsen over på bakebrettet og form en sirkel på ca. 22 cm.
Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek kaken i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.
Pisk fløte og vaniljesukker til en fyldig krem.
Pynt pavlovaen med krem og hermetiske mandariner.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
