top of page

...

Pavlova brett

Pavlova brett

La gjestene lage sine egne små pavlovaer med dette pavlova brettet!

 

Pavlova-brett er en imponerende og festlig dessert som kombinerer sprø marengs med en myk og luftig kjerne, toppet med pisket krem og friske bær. Denne varianten er perfekt for større selskaper, da den serveres som et stort brett med herlige smaker og teksturer i hver bit.

 

Den sprø marengsen smelter i munnen, mens kremen gir en deilig fylde, og bærene tilfører en frisk og syrlig kontrast. Pavlova-brettet kan varieres etter sesong med ulike frukter, sjokolade eller nøtter, og det er en garantert suksess på ethvert kakebord.

 

En lett, men uimotståelig dessert for alle anledninger!

Ikke nok ratings ennå

10 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt bærene i biter.

 

Pisk fløte og vaniljesukker til en fyldig krem.

 

Anrett brettet med små pavlovabunner, friske bær, nøtter og krem.

 

Se hvordan du lager små pavlova bunner her.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page