top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Kutt tomatene i 4 og ha dem over i en ildfast form. Dryss over olivenolje og sukker. Bak i ovnen på 200 grader i 20 til 25 minutter.

 

Kok pasta i rikelig med saltet vann til den er al dente.

 

Bland sammen finhakket basilikum, finhakket hvitløk, olivenolje og sitronsaft.

 

Ha pasta, bakte tomater, ruccula, mozzarella og gresskarkjerner i en salatbolle. Hell over dressingen og vend sammen.

400 g tørr pasta

100 g ruccula

2 stk mozzarella

50 g gresskarkjerner


Bakt tomat

50 g tomat

4 ss olivenolje

1 ss sukker


Dressing

1 kvast basilikum

2 fedd hvitløk

0.5 dl olivenolje

1 ss sitronsaft


porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Pastasalat med bakt tomat

Pastasalat med bakt tomat

En smakfull og enkel middag. Denne salaten har litt av alt, fyldig, syrlig, crunchy og skikkelig digg.

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page