top of page
...
Slik gjør du
Kutt tomatene i 4 og ha dem over i en ildfast form. Dryss over olivenolje og sukker. Bak i ovnen på 200 grader i 20 til 25 minutter.
Kok pasta i rikelig med saltet vann til den er al dente.
Bland sammen finhakket basilikum, finhakket hvitløk, olivenolje og sitronsaft.
Ha pasta, bakte tomater, ruccula, mozzarella og gresskarkjerner i en salatbolle. Hell over dressingen og vend sammen.
400 g tørr pasta
100 g ruccula
2 stk mozzarella
50 g gresskarkjerner
Bakt tomat
50 g tomat
4 ss olivenolje
1 ss sukker
Dressing
1 kvast basilikum
2 fedd hvitløk
0.5 dl olivenolje
1 ss sitronsaft
porsjoner
Ingredienser
Pastasalat med bakt tomat
En smakfull og enkel middag. Denne salaten har litt av alt, fyldig, syrlig, crunchy og skikkelig digg.
(5/5)
30 minutter
bottom of page