
...

Pastadeig
Hjemmelaget pasta smaker utrolig godt og er både enkelt og morsomt å lage!
Hjemmelaget pastadeig er grunnlaget for autentisk, fersk pasta og gir en helt annen opplevelse enn tørket pasta fra butikken. Med bare noen få ingredienser – som mel, egg og en klype salt – kan du lage silkemyk, elastisk deig som kan formes til alt fra tagliatelle og fettuccine til ravioli og lasagneplater.
Å lage pasta fra bunnen av er en kunst, men med litt øvelse blir det en morsom og givende prosess. Når du knar, ruller og former deigen, utvikler du både smak og tekstur som løfter enhver pastarett til nye høyder. Perfekt for en hyggelig matlagingskveld hjemme!
Ikke nok ratings ennå
10 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Du kan lage pastadeig på 2 ulike måter, i maskin eller for hånd. Her har du begge metodene.
For hånd: Hell melet ut på benken og lag en grop i midten. Dryss på salt og ha eggene i gropen. Bruk først en gaffel og rør eggene inn i melet. Bruk så hendene og kna deigen sammen. Kna den i minst 5 minutter.
Med kjøkkenmaskin: Ha alle ingrediensene i bollen. Bruk en eltekrok og elt deigen sammen i minst 5 minutter på lav hastighet.
Pakk deigen i plast og sett den i kjøleskapet i minst 30 minutter før du bruker den.
Visste du at? Fersk pasta har mye kortere koketid enn tørr pasta. Vær obs på dette når du tilbereder pastaen så den ikke blir overkokt.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
