top of page

...

Pastadeig

Pastadeig

Hjemmelaget pasta smaker utrolig godt og er både enkelt og morsomt å lage!

 

Hjemmelaget pastadeig er grunnlaget for autentisk, fersk pasta og gir en helt annen opplevelse enn tørket pasta fra butikken. Med bare noen få ingredienser – som mel, egg og en klype salt – kan du lage silkemyk, elastisk deig som kan formes til alt fra tagliatelle og fettuccine til ravioli og lasagneplater.

 

Å lage pasta fra bunnen av er en kunst, men med litt øvelse blir det en morsom og givende prosess. Når du knar, ruller og former deigen, utvikler du både smak og tekstur som løfter enhver pastarett til nye høyder. Perfekt for en hyggelig matlagingskveld hjemme!

Ikke nok ratings ennå

10 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Du kan lage pastadeig på 2 ulike måter, i maskin eller for hånd. Her har du begge metodene.

 

For hånd: Hell melet ut på benken og lag en grop i midten. Dryss på salt og ha eggene i gropen. Bruk først en gaffel og rør eggene inn i melet. Bruk så hendene og kna deigen sammen. Kna den i minst 5 minutter.

 

Med kjøkkenmaskin: Ha alle ingrediensene i bollen. Bruk en eltekrok og elt deigen sammen i minst 5 minutter på lav hastighet.

 

Pakk deigen i plast og sett den i kjøleskapet i minst 30 minutter før du bruker den.

 

Visste du at? Fersk pasta har mye kortere koketid enn tørr pasta. Vær obs på dette når du tilbereder pastaen så den ikke blir overkokt.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page