
...

Pasta med reker og bakt hvitløk
En rask og enkel middag med masse smak. Når du baker hvitløken får du frem sødmen og den blir rundere i smaken.
Pasta med reker og bakt hvitløk er en elegant og smakfull rett som kombinerer delikate smaker fra havet med den dype, søtlige aromaen av bakt hvitløk. Når hvitløken bakes, blir den myk og karamellisert, noe som gir sausen en rund og fyldig smak.
Sausen, ofte basert på olivenolje, smør eller fløte, binder rekene og pastaen sammen på en silkemyk måte. Denne retten er både enkel å lage og perfekt for både hverdag og fest, og med et dryss frisk persille og revet parmesan får du en uimotståelig kombinasjon av smaker.
Server med et glass hvitvin for en komplett matopplevelse!
Ikke nok ratings ennå
20 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kok pasta i rikelig med saltet vann til den er al dente.
Ha smør og bakt hvitløk i en stekepanne. Varm til middels varme. Mos hvitløken til små biter. Ha i fløte og varm opp under omrøring.
Ha i pasta og et par spiseskjeer av pastavannet.
Vend inn rekene og smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
