top of page

...

Kok pasta i rikelig med saltet vann til den er al dente.

 

Ha smør og bakt hvitløk i en stekepanne. Varm til middels varme. Mos hvitløken til små biter. Ha i fløte og varm opp under omrøring.

 

Ha i pasta og et par spiseskjeer av pastavannet.

 

Vend inn rekene og smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Pasta med reker og bakt hvitløk

Pasta med reker og bakt hvitløk

En rask og enkel middag med masse smak. Når du baker hvitløken får du frem sødmen og den blir rundere i smaken.

(4.9/5)

20 minutter

Lagre
bottom of page