top of page

...

Pasta med reker og bakt hvitløk

Pasta med reker og bakt hvitløk

En rask og enkel middag med masse smak. Når du baker hvitløken får du frem sødmen og den blir rundere i smaken.

 

Pasta med reker og bakt hvitløk er en elegant og smakfull rett som kombinerer delikate smaker fra havet med den dype, søtlige aromaen av bakt hvitløk. Når hvitløken bakes, blir den myk og karamellisert, noe som gir sausen en rund og fyldig smak.

 

Sausen, ofte basert på olivenolje, smør eller fløte, binder rekene og pastaen sammen på en silkemyk måte. Denne retten er både enkel å lage og perfekt for både hverdag og fest, og med et dryss frisk persille og revet parmesan får du en uimotståelig kombinasjon av smaker.

 

Server med et glass hvitvin for en komplett matopplevelse!

Ikke nok ratings ennå

20 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kok pasta i rikelig med saltet vann til den er al dente.

 

Ha smør og bakt hvitløk i en stekepanne. Varm til middels varme. Mos hvitløken til små biter. Ha i fløte og varm opp under omrøring.

 

Ha i pasta og et par spiseskjeer av pastavannet.

 

Vend inn rekene og smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page