top of page

...

Del kjøttet i store biter og brun dem godt i en jerngryte på høy varme med smør og olivenolje. Legg til side.

 

Ha finkuttet løk, gulrot, selleri og hvitløk i gryten og ha i litt ekstra smør. Surr på middels varme i 5 minutter til blank.

 

Ha kjøttet tilbake i gryten og hell i rødvin. Reduser til halv mengde. Tilsett oksekraft, tomatpure og laurbærblad, rør godt, kok opp, og legg på lokk.

 

La raguen putre i 3-4 timer til kjøttet er helt mørt. Følg med underveis og tilsett litt mer kraft eller vann ved behov.

 

Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente. Ta vare på litt av pastavannet.

 

Server pastaen toppet med ragu og revet parmesan.

 

Tips! Tilsett 2 grovkuttede chili i gryten og la det koke med, for en mer spicy variant.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Pasta med ragu

Pasta med ragu

Denne pastaretten er så god at du garantert vil drømme om å lage den mange ganger. Når du først er i gang kan du gjerne doble mengden og fryse ned det du ikke spiser, så har du til en god anledning, f.eks når du kommer opp på hytta og vil gjøre det enkelt!

(4.9/5)

240 minutter

Lagre
bottom of page