top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Del kjøttet i store biter og brun dem godt i en jerngryte på høy varme med smør og olivenolje. Legg til side.

 

Ha finkuttet løk, gulrot, selleri og hvitløk i gryten og ha i litt ekstra smør. Surr på middels varme i 5 minutter til blank.

 

Ha kjøttet tilbake i gryten og hell i rødvin. Reduser til halv mengde. Tilsett oksekraft, tomatpure og laurbærblad, rør godt, kok opp, og legg på lokk.

 

La raguen putre i 3-4 timer til kjøttet er helt mørt. Følg med underveis og tilsett litt mer kraft eller vann ved behov.

 

Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente. Ta vare på litt av pastavannet.

 

Server pastaen toppet med ragu og revet parmesan.

 

Tips! Tilsett 2 grovkuttede chili i gryten og la det koke med, for en mer spicy variant.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Pasta med ragu

Pasta med ragu

Denne pastaretten er så god at du garantert vil drømme om å lage den mange ganger. Når du først er i gang kan du gjerne doble mengden og fryse ned det du ikke spiser, så har du til en god anledning, f.eks når du kommer opp på hytta og vil gjøre det enkelt!

(5/5)

240 minutter

Lagre
bottom of page