top of page

...

Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente. Ta vare på litt av pastavannet.

 

Stek chorizo sprøtt i en stekapanne uten olje eller smør.

 

Vend revet parmesan og smør inn i pastaen og spe på med pastavann.

 

Vend inn chorizo og fettet fra stekeprosessen.

 

Topp med mer revet parmesan og nykvernet pepper.

 

Tips! Bytt ut chorizo med tørrsaltet bacon eller salchichón for en mildere variant.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Pasta med chorizo

Pasta med chorizo

Pasta med chorizo er perfekt for travle hverdager og garanterer å vekke smaksløkene! Toppet med parmesan er dette et godt måltid for både barn og voksne.

(4.9/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page