top of page

...

Pasta med chorizo

Pasta med chorizo

Pasta med chorizo er perfekt for travle hverdager og garanterer å vekke smaksløkene! Toppet med parmesan er dette et godt måltid for både barn og voksne.

 

Pasta med chorizo er en smakfull og krydret rett som kombinerer det beste fra det italienske og spanske kjøkkenet.

 

Den pikante chorizoen tilfører en dyp og aromatisk smak, som balanseres perfekt med en fyldig tomatsaus og al dente pasta. Denne retten er enkel å lage og passer både til en rask hverdagsmiddag og en koselig helgemiddag. Topp med fersk basilikum og revet parmesan for en ekstra smaksrik opplevelse.

 

Med sin kombinasjon av krydder, saftig chorizo og en fyldig saus, blir denne pastaretten raskt en favoritt for alle som elsker enkle, men smakfulle måltider!

Ikke nok ratings ennå

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente. Ta vare på litt av pastavannet.

 

Stek chorizo sprøtt i en stekapanne uten olje eller smør.

 

Vend revet parmesan og smør inn i pastaen og spe på med pastavann.

 

Vend inn chorizo og fettet fra stekeprosessen.

 

Topp med mer revet parmesan og nykvernet pepper.

 

Tips! Bytt ut chorizo med tørrsaltet bacon eller salchichón for en mildere variant.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page