
...

Pasta carbonara
En klassisk carbonara er noe av det billigste, enkleste og beste man kan lage i hverdagen! Vi har brukt rigatoni i denne oppskriften, men man kan bruke den pastatypen man har tilgjengelig.
Pasta Carbonara er en av de mest ikoniske italienske pastarettene, elsket for sin rike smak og enkle tilberedning. Retten har sitt opphav i Roma og lages tradisjonelt med spaghetti, guanciale (italiensk speket svinekjøtt), egg, pecorino romano og svart pepper – helt uten fløte.
Den silkemyke sausen dannes når egg og ost blandes med den varme pastaen, noe som gir en perfekt kremet konsistens. Carbonara er en rask og smakfull rett som passer både til hverdagsmiddager og spesielle anledninger.
Nyt den med et dryss ekstra ost og nykvernet pepper for den autentiske italienske opplevelsen!
(5/5)
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente. Ta vare på litt av pastavannet.
Ha egg og revet parmesan i en bolle, bland godt.
Stek bacon sprøtt.
Vend eggeblandingen inn i pastaen og spe på med pastavann.
Vend inn bacon og fettet.
Topp med revet parmesan og nykvernet pepper.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
