top of page
...
Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente. Ta vare på litt av pastavannet.
Ha egg og revet parmesan i en bolle, bland godt.
Stek bacon sprøtt.
Vend eggeblandingen inn i pastaen og spe på med pastavann.
Vend inn bacon og fettet.
Topp med revet parmesan og nykvernet pepper.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Pasta carbonara
En klassisk carbonara er noe av det billigste, enkleste og beste man kan lage i hverdagen! Vi har brukt rigatoni i denne oppskriften, men man kan bruke den pastatypen man har tilgjengelig.
(4.9/5)
15 minutter
bottom of page