top of page

...

Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente. Ta vare på litt av pastavannet.

 

Ha egg og revet parmesan i en bolle, bland godt.

 

Stek bacon sprøtt.

 

Vend eggeblandingen inn i pastaen og spe på med pastavann.

 

Vend inn bacon og fettet.

 

Topp med revet parmesan og nykvernet pepper.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Pasta carbonara

Pasta carbonara

En klassisk carbonara er noe av det billigste, enkleste og beste man kan lage i hverdagen! Vi har brukt rigatoni i denne oppskriften, men man kan bruke den pastatypen man har tilgjengelig.

(4.9/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page