top of page

...

Pasta carbonara

Pasta carbonara

En klassisk carbonara er noe av det billigste, enkleste og beste man kan lage i hverdagen! Vi har brukt rigatoni i denne oppskriften, men man kan bruke den pastatypen man har tilgjengelig.

 

Pasta Carbonara er en av de mest ikoniske italienske pastarettene, elsket for sin rike smak og enkle tilberedning. Retten har sitt opphav i Roma og lages tradisjonelt med spaghetti, guanciale (italiensk speket svinekjøtt), egg, pecorino romano og svart pepper – helt uten fløte.

 

Den silkemyke sausen dannes når egg og ost blandes med den varme pastaen, noe som gir en perfekt kremet konsistens. Carbonara er en rask og smakfull rett som passer både til hverdagsmiddager og spesielle anledninger.

 

Nyt den med et dryss ekstra ost og nykvernet pepper for den autentiske italienske opplevelsen!

(5/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente. Ta vare på litt av pastavannet.

 

Ha egg og revet parmesan i en bolle, bland godt.

 

Stek bacon sprøtt.

 

Vend eggeblandingen inn i pastaen og spe på med pastavann.

 

Vend inn bacon og fettet.

 

Topp med revet parmesan og nykvernet pepper.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page