
...

Pasta alfredo
En klassisk pastarett som er rask, enkel og god på smak!
Pasta Alfredo er en klassisk italiensk-amerikansk pastarett kjent for sin silkemyke og fyldige ostesaus. Retten har sitt opphav i Roma, men ble for alvor populær i USA, hvor den ofte lages med fløte, smør og parmesan for å skape en uimotståelig kremet konsistens. Den enkle, men rike smaken gjør Pasta Alfredo til en favoritt både til hverdags og festlige anledninger.
Server den alene eller tilsett kylling, reker eller grønnsaker for en mer mettende variant. Med få ingredienser og en rask tilberedningstid er dette en perfekt oppskrift for deg som ønsker en smakfull og luksuriøs pastarett uten mye arbeid.
(5/5)
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente.
Finhakk hvitløk og ha den i en stekepanne sammen med smør. La hvitløken surre på lav varme et par minutter slik at den ikke blir brent.
Tilsett fløte og la alt småkoke i 5 minutter.
Tilsett revet parmesan og smak til med nykvernet pepper.
Vend inn pasta, topp med litt ekstra parmesan og nykvernet pepper.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
