top of page

...

Pasta alfredo

Pasta alfredo

En klassisk pastarett som er rask, enkel og god på smak!

 

Pasta Alfredo er en klassisk italiensk-amerikansk pastarett kjent for sin silkemyke og fyldige ostesaus. Retten har sitt opphav i Roma, men ble for alvor populær i USA, hvor den ofte lages med fløte, smør og parmesan for å skape en uimotståelig kremet konsistens. Den enkle, men rike smaken gjør Pasta Alfredo til en favoritt både til hverdags og festlige anledninger.

 

Server den alene eller tilsett kylling, reker eller grønnsaker for en mer mettende variant. Med få ingredienser og en rask tilberedningstid er dette en perfekt oppskrift for deg som ønsker en smakfull og luksuriøs pastarett uten mye arbeid.

(5/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente.

 

Finhakk hvitløk og ha den i en stekepanne sammen med smør. La hvitløken surre på lav varme et par minutter slik at den ikke blir brent.

 

Tilsett fløte og la alt småkoke i 5 minutter.

 

Tilsett revet parmesan og smak til med nykvernet pepper.

 

Vend inn pasta, topp med litt ekstra parmesan og nykvernet pepper.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page