top of page

...

Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente.

 

Finhakk hvitløk og ha den i en stekepanne sammen med smør. La hvitløken surre på lav varme et par minutter slik at den ikke blir brent.

 

Tilsett fløte og la alt småkoke i 5 minutter.

 

Tilsett revet parmesan og smak til med nykvernet pepper.

 

Vend inn pasta, topp med litt ekstra parmesan og nykvernet pepper.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Pasta alfredo

Pasta alfredo

En klassisk pastarett som er rask, enkel og god på smak!

(5/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page